Η bwin κοντά στην ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και γεμάτη παιδικά χαμόγελα εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η παράδοση της επιταγής του ποσού των €60,000 στην ΕΛΕΠΑΠ από τη bwin, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως. 

Μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας στην Ελλάδα «Who stole the Cup» η οποία προβλήθηκε στα ΜΜΕ, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα της bwin το ΜΚΟ ή Ίδρυμα της επιλογής του με σκοπό να το ενισχύσει οικονομικά.

Την επιταγή είχαν τη χαρά να παραδώσουν εκπρόσωποι της bwin στην Πρόεδρο και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ.  Η bwin, με την πολύτιμη προσφορά της,  θα στηρίξει την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού των αιθουσών αισθητηριακής ολοκλήρωσης (Sensory Integration) στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας και στα 5 Παραρτήματά της σε Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο.

Η Ιωάννα Μπερίου μιλώντας για τη bwin, δήλωσε: «Όλοι στη bwin είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σημερινή ημέρα. Είμαστε περήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια σε αιτήματα που έχει γεννήσει η ελληνική κοινωνία και που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της bwin.  Ο πυλώνας Κοινωνία, είναι ένας βασικός πυλώνας για εμάς και σκοπός μας είναι να προσπαθήσουμε να τον υποστηρίζουμε με καινοτόμες δράσεις,  που την τελική επιλογή έχει το κοινό και το ευχαριστούμε πολύ για αυτό!»

« Όλη η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, παιδιά, γονείς, προσωπικό, διεύθυνση, διοίκηση, εθελοντές, εκφράζουν την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους στην bwin. Χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων, η bwin θα προσφέρει τη δυνατότητα σε 1000 παιδιά με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα που περνούν το κατώφλι μας καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, να κάνουν τα δικά τους  «Βήματα Ζωής», με την βοήθεια των έμπειρων θεραπευτών της ΕΛΕΠΑΠ, σ’ένα ιδανικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, για την ενθάρρυνση της κίνησης, της επικοινωνίας, της  έκφρασης, της εξερεύνησης, του δημιουργικού και φανταστικού παιχνιδιού. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη μεγάλη αγκαλιά αγάπης που ανοίξατε για τα παιδιά μας και ελπίζουμε ότι θα παραμείνετε σταθερά κοντά μας, πιστοί και αγαπητοί υποστηρικτές του πολυετούς έργου μας..». δήλωσε από την πλευρά της η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κα Μαριάννα Μόσχου.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ