Η Think Plus πιστοποιήθηκε με το πρότυπο ISO 9001:2015

Η Think Plus βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πλέον οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι πιστοποιημένες και με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015. Πιο συγκεκριμένα, ο Φορέας Πιστοποίησης ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. πιστοποιεί ότι το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας επιθεωρήθηκε και βρέθηκε σύμφωνο με τις απαιτήσεις του αναφερόμενου προτύπου.

Το ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας και αφορά σε όλες τις κατηγορίες των εταιρειών, ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο προϊόν ή υπηρεσία, το οποίο περιγράφει ένα μοντέλο διοίκησης που εφαρμοζόμενο διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει ένας Οργανισμός, με στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη.

Η Think Plus συνεχίζει να δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στη διαφήμιση, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις. Σχεδιάζουμε πρωτοποριακό περιεχόμενο και προσαρμόζουμε πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και αυτό το αποδεικνύει το σύνολο των υλοποιημένων projects μας.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ