Ευρωπαϊκή Πίστη: Silver Award για τον Ασφαλιστικό Γονέα

Η Ευρωπαϊκή Πίστη πρόσθεσε στη συλλογή της μια ακόμη ψηφιακή διάκριση, καθώς απέσπασε το SilverΒραβείο για τo app του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας», στην κατηγορία «Mobile Εφαρμογές στις Υπηρεσίες και τη Διακυβέρνηση», στο πλαίσιο του θεσμού Mobile Excellence Awards.

Η συγκεκριμένη διάκριση, προέκυψε έπειτα από αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, λαμβάνοντας υπόψιν, τα εξής:
  • Αποδεδειγμένη επιτυχία στην αγορά και οφέλη για την Εταιρία (πωλήσεις, χρήστες, παραγωγικότητα).
  • Καινοτομία και πρωτοτυπία της εφαρμογής.
  • Best Practice / Μεθοδολογία, τρόπος υλοποίησης και αξιοποίησης του έργου.
  • Αντίκτυπο και οφέλη για τον κλάδο, την κοινωνία και την οικονομία.
  • Ποιότητα και πληρότητα κειμένου.
Τα Mobile Excellence Awards, διοργανώνονται από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχουν ως στόχο την ανάδειξη της ψηφιακής καινοτομίας, καθώς και των βέλτιστων πρακτικών, για τη συνολική αγορά και το οικοσύστημα του mobile business. 

Το βραβείο για την Ευρωπαϊκή Πίστη, παρέλαβε ο Προϊστάμενος του τμήματος Marketingκαι Επικοινωνίας της Εταιρίας, κ. Κώστας Χαλκιώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η προσαρμογή στην ψηφιακή τεχνολογία και η ευρύτατη χρήση των εργαλείων και των δυνατοτήτων που προσφέρει, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη αν ένας οργανισμός επιθυμεί να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ευρωπαϊκή Πίστη με το appτου προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, απαντά στα νέα δεδομένα, διευκολύνοντας τον χρήστη, δίνοντάς του το καλύτερο userexperience». 

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή στο www.asfalistikosgoneas.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ