Έναρξη online ψηφοφορίας για τη χρηματοδότηση ΜΚΟ

Μέσω του Facebook page της Global Sustain

Για 11η συνεχή χρονιά, η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων ΜΚΟ προς χρηματοδότηση για το έτος 2018 έχει ήδη αρχίσει και βρίσκεται σε εξέλιξη. Η online ψηφοφορία πραγματοποιείται στη σελίδα της Global Sustain στο Facebook από τις 14/11/2018 και θα διαρκέσει έως τις 7/12/2018:

1. Κάνετε Like (“Μου αρέσει”) στη σελίδα της Global Sustain στο Facebook:
2. Μέσω desktop:
3. Μέσω κινητού ή tablet: 

*Παρακαλούμε σημειώστε ότι η ψηφοφορία μέσω του browser internet explorer δεν είναι εφικτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ετήσιο πρόγραμμα, να ενημερωθούν για όλες τις συμμετοχές και να ψηφίσουν τα Προγράμματα ΜΚΟ που επιθυμούν, στο portal της εταιρίας. Κάθε επισκέπτης πρέπει να ψηφίσει τουλάχιστον δύο (2) Προγράμματα ΜΚΟ, ενώ δικαίωμα στη ψηφοφορία έχουν όλοι.

Η τελική επιλογή για την ετήσια χρηματοδότηση Προγραμμάτων ΜΚΟ της Global Sustain θα γίνει με βάση:
  • τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας,
  • τη γνώμη της Ειδικής Επιτροπής.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο, με τη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής για την επικύρωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και την ανάδειξη των Προγραμμάτων των ΜΚΟ, τα οποία θα λάβουν τη χρηματοδότηση για το έτος 2018.

Από την αρχή της λειτουργίας της, η Global Sustain έχει χρηματοδοτήσει συνολικά 24 προγράμματα ΜΚΟ, στηρίζοντας σημαντικά το έργο των οργανισμών, τόσο μέσω της οικονομικής ενίσχυσης αυτών, όσο και μέσω της προβολής των δράσεων και των προγραμμάτων τους μέσω του www.globalsustain.org. Η εταιρία δεσμεύεται να συνεχίσει το πρόγραμμα χρηματοδότησης το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής εταιρικής υπευθυνότητας. 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ