Το video production της Generation Y για τον Dr. Kωνσταντίνο Πεταλά

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας της με τον έμπειρο και εξειδικευμένο αλλεργιολόγο Dr. Κωνσταντίνο Πεταλά, η Generation Y – International eBusiness Experts δημιούργησε για την προώθηση των υπηρεσιών του ένα σύντομο και περιεκτικό βίντεο, με τίτλο «Οι αλλεργίες θεραπεύονται».

Έχοντας επιμεληθεί τη δημιουργία ενός αισθητικά και λειτουργικά άρτιου site για λογαριασμό του ιατρού στο πρόσφατο παρελθόν (www.drpetalas.gr), η Generation Y εμπνεύστηκε, πρότεινε και υλοποίησε το σποτ «Οι αλλεργίες θεραπεύονται», που φιλοξενείται πλέον στην αρχική σελίδα.

Ενημερωτικό, πρωτότυπο και ευχάριστο, το εν λόγω βίντεο αναφέρεται με ελκυστικό για τον θεατή τρόπο στις υπηρεσίες του ιατρείου, καλύπτοντας μια βασική ανάγκη γνωστοποίησης αυτών. Παράλληλα, η χρήση του σε όλα τα ηλεκτρονικά κανάλια του ιατρού συμβάλλει καθοριστικά στο brand awareness, στο engagement των εν δυνάμει πελατών και στη δημιουργία leads.

Με κεντρικό άξονα δράσης και στρατηγικής διαμορφωμένο με βάση την πολυετή εμπειρία της στον τομέα της Υγείας (φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, φαρμακευτικές εταιρίες, ιατρεία), η Generation Y προσθέτει το βίντεο «Οι αλλεργίες θεραπεύονται» σε μια σειρά από ενέργειες που καθιστούν το www.drpetalas.gr υπόδειγμα για αντίστοιχες ιστοσελίδες του κλάδου. Πέρα από τη λειτουργικότητα και την αισθητική αρτιότητά του, μέσα από το εσωτερικό blog, το site παρέχει αξιόπιστες ιατρικές συμβουλές που φέρουν την υπογραφή του Dr. Κωνσταντίνου Πεταλά. Με τη βοήθεια συγκεκριμένων tags, τα εν λόγω δημοσιευμένα άρθρα προσελκύουν χρήστες και εν δυνάμει πελάτες που αναζητούν tips και οδηγίες για συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Οι παραπάνω ενέργειες είναι δείγματα μιας δημιουργικής τρέχουσας συνεργασίας, η οποία όχι μόνο ενισχύει ουσιαστικά τον συνεργάτη μας, αλλά διαμορφώνει και τις τάσεις που ορίζουν την παρουσίαση των ιατρών στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ