Νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο για το Deree

Στις 14 Ιανουαρίου αναμένεται η έναρξη του εαρινού εξαμήνου στο Deree – Τhe American College of Greece. Σταθερά χαρακτηριστικά των σπουδών, το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, η πλειάδα από σύγχρονα προγράμματα με άμεση εφαρμογή στην αγορά εργασίας, οι καθηγητές με σπουδές και διδακτική πείρα στο εξωτερικό και η πλούσια φοιτητική ζωή γεμάτη επιλογές και ερεθίσματα. 

Για τους νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους χωρίς να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβριο, το Deree – The American College of Greece ξεκινά το εαρινό ακαδημαϊκό του εξάμηνο στις 14 Ιανουαρίου. Στις πολλαπλές επιλογές που προσφέρει, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν: 

26 προπτυχιακά προγράμματα σε σύγχρονες κατευθύνσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Όλα τα προγράμματα, και από τις τρεις σχολές του Deree (Σχολή Business και Οικονομικών, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών), οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, OU). 

Ένα διεθνές περιβάλλον, με γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά και σπουδαστές από 72 χώρες. Πρόσβαση σε ακαδημαϊκές ευκαιρίες σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, μέσω του προγράμματος Study Abroad, αλλά και σε ευκαιρίες καριέρας μέσω πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Στην επαγγελματική τους αποκατάσταση συμβάλλει αποφασιστικά και το δίκτυο των 54.000 αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος που απασχολούνται σε μεγάλες εταιρείες και πολυεθνικούς ομίλους παγκοσμίως.

Τη δυνατότητα φοίτησης στο Deree παράλληλα με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση (ένα πρόγραμμα 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένου πεδίου) από τις 44 προσφέρονται στο ACG.

-Το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης που προσφέρει ίσες ευκαιρίες για εκπαίδευση σε όλους, ανεξάρτητα από τους οικονομικούς τους πόρους. Για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, το Deree προσφέρει 4,3 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή ακαδημαϊκών και άλλων υποτροφιών. 

-Τις εγκαταστάσεις αιχμής στο καταπράσινο campus του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή. Ανάμεσά τους η υπερσύγχρονη Αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών (Simulated Trading Room). Η Αίθουσα, με 25 θέσεις εργασίας και τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό και εξοπλισμό, είναι μοναδική στο είδος της σε εκπαιδευτικό ίδρυμα σε όλη την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης! Προσφέρεται για εκπαίδευση και για την παραγωγή έρευνας και εφοδιάζει τους αποφοίτους με γνώσεις και δεξιότητες δυσεύρετες και περιζήτητες από την αγορά εργασίας.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στο Deree, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ