3.000 € για την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου διεξήχθη μία συμβολική τελετή για την παράδοση του ποσού που συγκεντρώθηκε κατά το φετινό 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Οι δρομείς που συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό υπερμαραθώνιο αγώνα 50 ωρών κάλυψαν 28.732 χλμ. και βοήθησαν να συγκεντρωθούν 14.366 ευρώγια τα Σωματεία που είχαν επιλεγεί από την διοργάνωση να υποστηριχθούν μέσω του 5ου Τρέξε Χωρίς Τερματισμό.

Από το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε, € 3.000 θα δοθούν στο Σωματείο«Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» για την αγορά εξοπλισμού για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ‘’Ιπποκράτειο’’.

Στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς»  παρέστησαν η Νατάσα Βρέκοσι, Πρόεδρος του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», η Δέσποινα Ιορδανίδου, Επιμελήτρια Α΄ Αναισθησιολογίας Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», ο Αντώνης Χατζηγεωργίου, Υπεύθυνος Media και Επικοινωνίας της Βίκος ΑΕ, ο Ζήσης Προκοπίου, Προϊστάμενος Εκδηλώσεων & Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Τάσος Παπαδόπουλος, από το Τμήμα Μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπεύθυνος του κοινωνικού προγράμματος ΠΑΟΚ Action, ο Μίλτος Μπενάκης, Πρόεδρος ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Ντάμπαμπας, επίσης από την ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης.

Την επιταγή παρέδωσαν στους εκπροσώπους των Σωματείων «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και «Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός», ο Πρόεδρος του διοργανωτή «Ερμή» Παναγιώτης Νικολάου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του συνδιοργανωτή Δήμου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Πηγή: csrnews.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ