6 μεγάλα βραβεία για την Generation Y

Yes we’ re FAB! 6 μεγάλα βραβεία για την Generation Y στα FAB Awards 2019!

It’s been a fabulous year! Με 6 βραβεία (2 GOLD) στις βασικές κατηγορίες τιμήθηκε η Generation Y – International eBusiness στα FAB Awards 2019, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την πλούσια σε εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις συγκομιδή της και εδραιώνοντας τη θέση της ως e-business leader στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς!

Στην λαμπερή και more-than-glamorous τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στο Art Factory στον Ταύρο, έδωσαν το παρών οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του εγχώριου fashion & beauty industry, με την Generation Y να κλέβει τις εντυπώσεις με την παρουσία της και βράβευσή της σε πολυάριθμες κατηγορίες. 

Στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής μόδας και ομορφιάς, η οποία για πρώτη φορά φέτος επιβραβεύει τις κορυφαίες επιχειρηματικές πρακτικές του κλάδου, η Generation Y έκανε το πιο εντυπωσιακό …catwalk, αποσπώντας συνολικά 6 βραβεία.  

Συγκεκριμένα, οι βραβεύσεις αφορούν στις εξής κατηγορίες:

1. GOLD βραβείο στην κατηγορία Fashion eShop Lingerie- Swimwear Brand για το Sugarfreeshops.com
2. GOLD βραβείο στην κατηγορία Beauty eShop/ Pharma eShop για το Pharmacy295.
3. SILVER βραβείο στην κατηγορία Fashion eShop/ Apparel για την Toi&moi
4. SILVER βραβείο στην κατηγορία Beauty eShop/Pharma eShop για το 2Happy.
5. SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Overall Digital Presence για το Tree of Beauty, της εταιρείας L’ Erbolario.
6. BRONZE βραβείο στην κατηγορία Kids Apparel Brand για τη Lapin House!

Τα σημαντικά βραβεία που απονεμήθηκαν στην Generation Y (τα 2 πρώτα στην κατηγορία Pharma eShop), καθώς και η βράβευση διαφορετικού συνεργάτη σε κάθε κατηγορία, επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία όχι μόνο σχεδιάζει και υλοποιεί εξατομικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο το growth των συνεργατών της, αλλά και ότι το κάνει με το πλέον απαράμιλλο…στυλ και glamour!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ