THE ECALI CLUB: Πραγματοποιήθηκε το 5ο Repositioning Greece

Repositioning Greece 5: Εκλεκτική Φιλοξενία (Eclectic Hospitality)

Οι παγκόσμιες τάσεις που κυριαρχούν στον τουρισμό, οι προοπτικές και οι ευκαιρίες της Ελλάδας.

Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του «Marketing Greece» το 5ο Repositioning Greece, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων που δημιούργησε το ECALI CLUB, αφήνοντας το αποτύπωμά του και πάλι – αυτή τη φορά στην επιχειρηματική κοινότητα και την πραγματική επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας.

Μέχρι σήμερα έλαβαν χώρα τέσσερα αντίστοιχα Business Gala: το πρώτο με θέμα “Geopolitics” , το δεύτερο με θέμα “Digital Transformation”, το τρίτο με θέμα “Energy” και το τέταρτο “Growth Strategies & Investment Opportunities for Greece”.

Στο Business Gala της 4ης Φεβρουαρίου 2019 με θέμα “Eclectic Hospitality”, η ΕΚΑΛΗ ΑΕ είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Dr. Michael Kerkloh, President and CEO of the Munich Airport(FMG), President of Airport Council International (ACI) Europe, τον Δρ. Ανδρέα Ανδρεάδη, CEO Sani/Ikos Group και Επίτιμο Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, τον Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο, CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, τον κ. Γιώργο Στασινό, Πρόεδρο του ΤΕΕ και τον Καθ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, πρώην Yπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

O Γιάννης Γεωργακάκης, διευθύνων σύμβουλος της Ecali S.A., ανοίγοντας τη συζήτηση, περιέγραψε συνοπτικά τον στόχο που έθεσε στο πλαίσιο του Repositioning Greece 5 business Gala: «Αυτη τή φορά είχαμε ένα νέο concept με ένα ξεκάθαρο στόχο: Να αναδείξουμε την ποιότητα της φιλοξενίας, με πρωτότυπους και δημιουργικούς τρόπους, ακολουθώντας διεθνείς τάσεις και μεθόδου».

Ως κλάδος, η φιλοξενία παράγει περισσότερα από 1.3 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και περιλαμβάνει αμέτρητους τομείς, όπως ξενοδοχεία, εστίαση και συναφείς F&B κλάδους, ταξιδιωτικά γραφεία, καζίνο, χώρους διασκέδασης, κρουαζιέρες, υπηρεσίες ενοικίασης, Υπηρεσίες μάρκετινγκ, Εξυπηρέτησης πελατών, ασφάλειας, και πολλούς άλλους. 

Για την Ελλάδα αποτελεί βασικότατο πυλώνα της οικονομικής δραστηριότητας και ελπίδα περαιτέρω ανάπτυξης.

Στο Business Gala παρευρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΛΗ ΑΕ και η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίοι υποδέχθηκαν  με ιδιαίτερη χαρά τα Μέλη του Ecali Club, Πελάτες της Τράπεζας, Πρέσβεις, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ και του Marketing Greece, Επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη Επιχειρήσεων, Προέδρους και Μέλη Διμερών Επιμελητηρίων, Οργανισμούς και διακεκριμένους καλεσμένους. 

Σημαντικοί Χορηγοί υποστήριξαν αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία, δηλώνοντας με τη σειρά τους το παρόν σε κάθε ενέργεια που ενισχύει την επιχειρηματικότητα:

Εθνική Τράπεζα (Diamond Sponsor),

ΕΚΟ και EY (Platinum Sponsors),

Elpedison, SAMSUNG, BMW FINANCIAL SERVICES, MARINE TOURS και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ  (Gold Sponsors),

το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Θησέας,  INTERAMERICAN, BMW, LAMDA DEVELOPMENT και EPSILONNET (Silver Sponsors), 

Global Sustain, STIRIXIS και CEO Clubs (Network Partners),

Capital.gr, FORTUNEgreece.com, HUFFPOST, banks.com.gr και mononews  (Media Partners), 

Delifrance, Melissa, Mythos, Green Cola, ΖΑΓΟΡΙ, SANI RESORT, Domotel Kastri, NJV Athens Plaza, HYATT REGENCY THESSALONIKI, ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, BOUTARI, CELLIER,ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ, HELLMANN’S, VOULIAGMENI LAKE, SOTIRIS VRETTOS, PRESIENCE, ZOULOVITS, GALAKTEROS, VIVIFY, ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ, MONDO DEL MARE, GREEK TASTE BEYOND BOARDERS, ORSERO και ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (Hospitality Partners) παρευρέθησαν με τα Στελέχη τους ενισχύοντας το Profile του 5ου Repositioning Greece Business Gala.

Τα μηνύματα των χορηγών του Repositioning Greece

Ο τομέας καυσίμων στην Ελλάδα έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις τόσο σε υποδομές όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό για να εξυπηρετήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες που διαμορφώνονται στις μεταφορές, λόγω της αύξησης του τουρισμού. Η EKO ABEE, με πολύχρονη και ηγετική παρουσία στον χώρο των καυσίμων, πρωτοστατεί σε αυτές τις επενδύσεις. 

Samsung QLED 8K: Με την συναρπαστική ανάλυση 8K, οι θεατές δεν παρακολουθούν απλώς τη σκηνή, γίνονται μέρος της. Οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν, με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε 8K και να απολαύσουν εντυπωσιακή εικόνα.

Η Samsung QLED 8K διαθέτει 4 φορές υψηλότερη ανάλυση από την 4K UHD, 16 φορές υψηλότερη από την FHD, για να μην χάνεται καμία λεπτομέρεια. Με περισσότερα από 33 εκατομμύρια pixel, η Samsung QLED 8K προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης ενώ η έξυπνη λειτουργία Ambient Mode, ταιριάζει αισθητικά το χρώμα του background της τηλεόρασής σας με αυτό του τοίχου. Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global

Η BMW Hellas και η BMW Financial Services υποστήριξαν ως χορηγοί  το επιτυχημένο Business Gala “Eclectic Hospitality” το οποίο διοργάνωσε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου η ΕΚΑΛΗ ΑΕ.

Το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης και υποστηρίζει κάθε αξιόλογη πρωτοβουλία που ενισχύει την επιχειρηματικότητα.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

Η Marine Tours αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό στην Ν.Α. Ευρώπη, με εξειδίκευση στην κάλυψη των επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών. Για περισσότερα από 38 χρόνια, έχει συμβάλει καθοριστικά στην προαγωγή και ανάδειξη του Κλάδου της φιλοξενίας, μέσα από τις εξειδικευμένες, υψηλού επιπέδου, ταξιδιωτικές της υπηρεσίες για πληρώματα ναυτιλιακών εταιρειών, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και VIP ταξιδιώτες.

Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ συμμετείχε στην 5ο Repositioning Greece με θέμα: “Eclectic Hospitality”, ενισχύοντας τις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ενδυνάμωση του τοριστικού κλάδου στη χώρα. Η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα εδώ και 69 χρόνια φέρνει το αύριο της τεχνολογίας, σήμερα, και καθιστά προσιτές τις κορυφαίες καινοτομίες προς όλους. Έχει αναπτύξει εξελιγμένες υπηρεσίες για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κόσμου, των εστιατορίων και των επιχειρήσεων. Πάνω από 250.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα τις Business λύσεις της Κωτσόβολος, ανάμεσα σε αυτές είναι καταλύματα στη νησιωτική Ελλάδα, κορυφαία 5άστερα ξενοδοχεία, όπως το Lindos Imperial, Lindos Royal, Gennadi Grand Resort, Milos Cove, Grand Hyatt Athens, ikos Resorts, boutique hotels, όπως το Antigon Urban Chic Hotel, αλλά και 4άστερα ξενοδοχεία, όπως το Elefsina Hotel. Πιο συγκεκριμένα, έχει παρουσιάσει 5 τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων: το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, το μηχανοστάσιο, η κουζίνα, ακόμα και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, τα οποία γίνονται «έξυπνα» και συνθέτουν το «ξενοδοχείο του μέλλοντος», συμβάλλοντας δυναμικά στον εκσυγχρονισμό των ελληνικών υπηρεσιών στον τομέων της φιλοξενίας. Ακόμα, γίνεται ευκολότερη η χρηματοδότηση των ξενοδοχείων, με το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος για επιχειρήσεις, αλλά και με ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο (τηλ. επικοινωνίας 210 28 99 999), αλλά και το b2b.kotsovolos.gr, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Ο ΘΗΣΕΑΣ, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών αποκατάστασης και αποθεραπείας, με το κύρος και την εξειδίκευσή της επιστημονικής του ομάδας αλλά και των σύγχρονών εγκαταστάσεων του, υποστήριξε με την παρουσία του την ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση που οργάνωσε το Ecali Club με θέμα EclecticHospitality. Για τον Θησέα, η αποκατάσταση και αποθεραπεία ασθενών απαιτεί εξειδικευμένες υπηρεσίες παροχών υγείας αλλά και  φιλοξενίας, επικεντρωμένες στις πραγματικές ανάγκες του κάθε ασθενούς, που στόχο έχουν την όσο το δυνατό καλύτερη επανένταξή τους στην καθημερινή τους ζωή. 

Η Epsilon Net έδωσε το παρών με το PYLON Hospitality, την εφαρμογή που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων.

Μοναδικό πλεονέκτημα του PYLON Hospitality είναι η ενοποίηση όλων των λειτουργιών ενός καταλύματος κάτω από μια εφαρμογή. Καθιστά εύκολη την διαχείριση των τουριστικών επιχειρήσεων, με συγκεντρωμένες λύσεις σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας. 

H Délifrance στο Eclectic Hospitality Gala . Το Ecali Club έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μέσα από το concept “Repositioning Greece” το μεγαλύτερο Business Hub της χώρας, με στόχο να ενδυναμώσει την επιχειρηματική κοινότητα να παράσχει ενημέρωση σε θέματα και προοπτικές που αφορούν το επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Το 5ο Business Gala REPOSITIONING GREECE -ECLECTIC HOSPITALITY, με κύριο θέμα τη Φιλοξενία ως βασικό στοιχείο της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας μας και την ανάγκη για τον στρατηγικό σχεδιασμό  της που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να γίνει μεθοδολογικά και τεχνολογικά ανταγωνιστική.

H Délifrance συμμετείχε σ’ αυτό το σημαντικό Gala με την τεχνογνωσία της στην εστίαση παρουσιάζοντας τη νέα σειρά προϊόντων A la Folie, ειδικά σχεδιασμένων για την ανάδειξη της δημιουργικής έμπνευσης κάθε επαγγελματία. 

Ο Μύθος, η ελληνική μπύρα που «εξάγει» το ελληνικό καλοκαίρι σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως, είχε δυναμική παρουσία στο Business Gala Repositioning Greece “Eclectic Hospitality”. To Gala είχε στόχο να αναδείξει την τουριστική βιομηχανία με έμφαση στην εκλεκτική φιλοξενία .

Οι καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένη μπύρα Mythos και να γευτούν το λόγο που παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των καλοκαιρινών επισκεπτών της χώρας μας.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ ήταν υποστηρικτής στο Business Gala με θέμα «Eclectic Hospitality», που διοργάνωσε το Ecali Club.

NJV Athens Plaza

Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε συνεχώς τόσο το προϊόν μας όσο και τις επιδόσεις μας, εμπνέοντας τα συναισθήματα της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας που πάντα θα τιμούμε, θέτοντας ακριβείς στόχους και εφαρμόζοντας νέες στρατηγικές, για ένα ανταγωνιστικό, προκλητικό μέλλον, για μια πρωτοποριακή επιχείρηση και για τη συνεχή ανάπτυξη και τόνωση της Ελληνικής οικονομίας. 

Ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους διεθνώς οργανισμούς στο χώρο της υγείας.

Διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες στη χώρα συνολικής δυναμικότητας 1,200 κλινών, απασχολεί πάνω από 3,000 εργαζόμενους και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο 2,800 κορυφαίων και καταξιωμένων ιατρών συνεργατών.

Το Ιατρικό είναι η πρώτη εξωστρεφής ελληνική εταιρία του κλάδου που εξήγαγε υγεία ιδρύοντας μονάδες στο εξωτερικό, αλλά και εισάγοντας αλλοδαπούς ασθενείς στην Ελλάδα.

Ο όμιλος είναι πιστοποιημένος και διαπιστευμένος για όλες του τις υπηρεσίες, εφαρμόζει τις πλέον καινοτόμες τεχνικές και ιατρικά πρωτόκολλα, διαθέτει κορυφαία τεχνολογία αιχμής και τμήματα αναφοράς, όπως είναι η Ρομποτική Χειρουργική, η Επεμβατική Καρδιολογία, η Ορθοπεδική, η Νευροχειρουργική και η Ογκολογία. Παράλληλα, διατηρεί σχέσεις με κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς του εξωτερικού, πράγμα που μαρτυρά την αναγνώρισή του και καταξίωσή του διεθνώς. 

Στη Hellmann′s από το 1913, αγαπάμε το καλό φαγητό και πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τα καλύτερα υλικά. Γι′ αυτό όλα τα προϊόντα μας γίνονται με φυσικά συστατικά, όπως αυγά ελευθέρας βοσκής, έλαια πλούσια σε Ωμέγα-3, και τομάτες αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας. Για περισσότερες πληροφορίες μπες στη σελίδα της Hellmann’s στο Facebook και στο Instagram.

Hellmann’s, είμαστε δίπλα στο φαγητό. 

VOULIAGMENΙ LAKE Η φιλοξενία οφείλει να αποτελεί την προμετωπίδα της ελληνικής οικονομίας. Συνυφασμένη με την ιστορία και το ήθος της Ελλάδας, συμπορεύεται απόλυτα με τον μοναδικό φυσικό πλούτο της χώρας και τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρει στον επισκέπτη. Στη Λίμνη Βουλιαγμένης, αντιλαμβανόμενοι ότι το τουριστικό προϊόν αποτελεί επένδυση του ανθρώπου για τον άνθρωπο, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την παροχή φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, με συνεχείς επενδύσεις, με το βλέμμα στο μέλλον και φροντίδα για το παρόν αλλά  πάνω από όλα με σεβασμό στον επισκέπτη. 

Θερμά συγχαρητήρια δόθηκαν στο Ecali Club από τον CEO, Κύριο Αντώνη Ιωαννίδη της Prescience – Drive Your Delta,  για την εξαιρετική πρωτοβουλία του Repositioning Greece, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό ανταλλαγής απόψεων και προώθησης σχεδίων δράσης για την ανάταση της Εθνικής Οικονομίας. Το Ecali Club δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, αποτελεί νησίδα «Εκλεκτικής Φιλοξενίας» στη χώρα μας και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους κλάδους που σχετίζονται με τη Φιλοξενία στη χώρα μας. Στο πέμπτο Repositioning Greece: Eclectic Hospitality, παρακολουθήσαμε ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την επίτευξη διατηρήσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στους κλάδους τουρισμού, εστίασης/διατροφής, υγείας/ευεξίας, αθλητισμού και εκπαίδευσης.         

Τα Vivify κέντρα Επιστημονικής Αισθητικής, Ιατρικής Κοσμετολογίας, και Αντιγήρανσης , στα πλαίσια της στρατηγικής τους συνεργασίας με το Ecali Club, συμμετέχουν με χαρά στοBusiness Gala  με θέμα  “Eclectic Hospitality”.  Τα Vivify διανύουν ήδη τον 6o χρόνο της λειτουργίας τους, έχοντας δώσει μια νέα οπτική στο χώρο της Ομορφιάς, που είναι ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος κλάδος της ελληνικής επιχειρηματικότητας!  Τα vivify συνεχίζουν να επενδύουν στην τεχνολογία  και την επιστήμη με στόχο να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου  Ιατρικής Κοσμετολογίας και Αντιγήρανσης. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό των Vivify, ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη όλων των επιστημών που σχετίζονται με τον κλάδο της κοσμητικής ιατρικής, παρακολουθούν διεθνείς εκθέσεις και επιστημονικά συνέδρια, για να μπορούν να  ανταποκρίνονται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας.

Η «χρυσή σπείρα» του GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB αποτελεί το διεθνές σύμβολο awareness για τις υψηλότερες αξίες που διασφαλίζουν το διεθνές εμπόριο και εγγυώνται την ανάπτυξη μέσα από το ισχυρότερο business network platform του GTBB σχεδιασμένο αποκλειστικά για market leaders. Παράλληλα απορρέουν από αυτήν, τη «χρυσή σπείρα» του GTBB, πολιτισμικές αξίες όπως η παγκόσμια ειρήνη, η ελληνική φιλοξενία και ο συνενωτικός χαρακτήρας. Το GTBB λανσάρει για πρώτη φορά στις διεθνείς αγορές παγκόσμια certifications για market leaders, δίνοντας στους τελευταίους την ευκαιρία να αποκτούν εμπορική αναγνωρισιμότητα και υψηλό κύρος, κάτι που θα τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς στα target group που στοχεύουν ανά τον κόσμο. 

Η εταιρία Bella Frutta ,  κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής υψηλής ποιότητας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα, με το Brand ORSERO. 

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Bella Frutta αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην περιοχή των Βαλκανίων. 

Τόσο η σύγχρονη δομή της εταιρείας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα 

και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

Ο χορηγός Green Cola, δια του εκπροσώπου του, Γιώργου Βένιερη, Αντιπροέδρου της Green Cola Hellas, δήλωσε για την συμμετοχή τους στο Business Gala με θέμα “Eclectic Hospitality”: « Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Ecali Club, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις συνιστώσες που συνθέτουν την ελληνική επιχειρηματική και οικονομική δύναμη. Είναι χαρά μας, να στηρίζουμε με την χορηγική μας παρουσία το Business Gala- REPOSITIONING GREECE PART 5: ECLECTIC HOSPITALITY, τιμώντας έτσι την ελληνική φιλοξενία, ένα πυλώνα διαχρονικά αναπτυξιακό για τη χώρα μας.» 

Πηγή: huffingtonpost.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ