Συνάντηση Εκπροσώπων της Κλαδικής Ομάδας Εργασίας HR Talents του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Την πρώτη ενημερωτική εκδήλωσή της πραγματοποίησε η Κλαδική Ομάδα Εργασίας “HR Talents”, που οργανώθηκε προ μερικών ημερών από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
 
Η εκδήλωση, με θέμα “Μοdern Workplace – HR in the new Digital era”, έλαβε χώρα στις 21 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Siemens, μετά από σχετική πρωτοβουλία της κας Ειρήνης Καραμανή, HR Country Head της Siemens Α.Ε. και μέλος της Ομάδας Εργασίας του Επιμελητηρίου.
 
Οι συμμετέχοντες στην Ομάδα “ΗR Talents” είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το πώς οι εκθετικές τεχνολογίες μορφοποιούν την εποχή μας (WHY), το mindset που απαιτείται, ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχημένα το VUCA  – volatile, uncertain, complex, ambiguous-  κόσμο μας (HOW) και τις πρακτικές και πρωτοβουλίες, που η Siemens υιοθέτησε προς αυτήν την κατεύθυνση (WHAT). Στο τέλος, οι συμμετέχοντες πρότειναν συγκεκριμένες δράσεις για την Ομάδα “HR Talents”.
 
Σημειώνεται ότι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο δίνει μέσω των Κλαδικών Ομάδων Εργασίας, την ευκαιρία στα Μέλη του να ανταλλάξουν απόψεις και να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου τους. Κάθε έργο επιλέγεται από τα μέλη της Ομάδας, τα οποία συνεδριάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί Κλαδικές Ομάδες Εργασίας με θέματα την Ενέργεια – ΑΠΕ, την Υγεία, Νομικά Θέματα, τα Logistics, τα Τρόφιμα και, πρόσφατα, το HR.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ