Boussias Communications: Επιστρέφουν για 2η χρονιά τα Best in Pharmacy Awards

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, κατά την οποία απονεμήθηκαν 55 βραβεία σε 14 κατηγορίες βράβευσης, διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, από την  Boussias Communications και τον Φαρμακευτικό Κόσμο, τα Best in Pharmacy Awards,  τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία στην κατηγορία των προϊόντων φαρμακείου και γενικώς όλων των προϊόντων υγείας που διατίθενται στα ελληνικά φαρμακεία.

Στο πλαίσιο τους θα βραβευθούν οι πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων που αφορούν σε έργα και δράσεις που πραγματοποιούνται για τα προϊόντα φαρμακείου στο μάρκετινγκ, την έρευνα και την ανάπτυξη, τη συσκευασία, τις πωλήσεις, την εκπαίδευση, την προστασία του περιβάλλοντος και την εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα.

Η κριτική επιτροπή, συγκεντρώνει και φέτος  32 ειδικούς του φαρμακευτικού μάρκετινγκ και διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου . Πρόεδρος της είναι η Σοφία-Μαρία Χατζηαντωνίου, Επίκουρη Καθηγήτρια Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, Τμήμα Φαρμακευτικής,  Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητολογίας. 

Για τα Best in Pharmacy 2019, η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Τα βραβεία είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί ο ρόλος του Φαρμακοποιού όχι μόνο μέσα στο Φαρμακείο αλλά και στο ευρύτερο πεδίο των Επιστημών Υγείας. Η Φαρμακευτική ανέκαθεν λειτουργεί ως σημείο σύγκλισης πολλών επιστημονικών πεδίων. Εκτός από τους Φαρμακοποιούς, πολλοί επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων εργάζονται σε τομείς που καλύπτουν όλο το εύρος της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας (ερευνητικής δραστηριότητας). Το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων των εμπλεκομένων, είναι καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υγείας που φθάνουν στην αγορά, καθιστώντας έτσι την φαρμακευτική κόμβο καινοτομίας». 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.BestinPharmacy.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 17 Μαΐου 2019.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ