Η ΕΛΕΠΑΠ δίπλα στα παιδιά και στις αγαπημένες μαμάδες τους

Sephora Ημέρες Ομορφιάς & Classes of Confidence

Η Sephora, θερμή υποστηρίκτρια και χορηγός της ΕΛΕΠΑΠ με διάρκεια, στέκεται σταθερά δίπλα στα παιδιά μας, και τώρα και δίπλα στις αγαπημένες μαμάδες τους. Θαυμάζοντας την υπομονή, την επιμονή και την αγάπη που οι μητέρες μας δείχνουν καθημερινά στα παιδιά τους, η Sephora και η ΕΛΕΠΑΠ αποφάσισαν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τους «ομορφύνουν την μέρα»!

Την επομένη της Γιορτής της Μητέρας, η Sephora θα δώσει δυναμικό, δημιουργικό παρόν στην ΕΛΕΠΑΠ, όπως έκανε και στην Γιορτή της Γυναίκας 8 Μαρτίου! 3 make-up artists της Sephora με το make-up booth τους, αλλά και εξειδικευμένοι brow experts από την εταιρεία Benefit Cosmetics, θα είναι εδώ την Δευτέρα 13 Μαΐου να τις υποδεχτούν! Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στις μαμάδες των παιδιών μας, οι οποίες μπορούν να διαλέξουν το είδος του μακιγιάζ που επιθυμούν, αλλά και το μακιγιάζ φρυδιών που τις κολακεύει περισσότερο!

Στο τέλος της δράσης, και αυτή την ημέρα, η Sephora θα χαρίσει στις περιποιημένες μαμάδες πλούσια δώρα από την συλλογή της, ενώ δεν θα λείπουν από την γιορτή και κεράσματα από γλυκές αμαρτίες…

Για όποια μαμά δεν τα κατάφερε, στα καταστήματα Sephora του Περιστερίου, της Ερμού και στο Mall είναι σε εξέλιξη τα Μαθήματα Μακιγιάζ “Classes of Confidence”. Η Europe Pro Artist Μαρία Συμνιανάκη, μαζί με τις συνεργάτιδές της, δείχνουν στις μητέρες των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ πώς να βαφτούν το πρωί, η καθεμία ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της, τα σημεία που θέλει να τονίσει ή να απαλύνει. Ένα προσωπικό μάθημα μακιγιάζ, με προϊόντα Sephora, πλούσια αναμνηστικά δώρα και πολύ κέφι, που θα τους εκτινάξει την αυτοπεποίθηση στα ύψη!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Sephora, που υποστηρίζει τις μαμάδες των παιδιών μας και κάνει την αστείρευτη ομορφιά τους να λάμψει.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ