Boussias Communications: Πραγματοποιήθηκε το Energy Efficiency Conference 2019

Ενεργειακοί έλεγχοι και καλές πρακτικές ενεργειακής αποδοτικότητας σε πρώτο πλάνο

Με σαφές το μήνυμα για άμεσο σχεδιασμό και δρομολόγηση δράσεων για περιορισμό της καταναλισκόμενης ενέργειας και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Energy Efficiency Conference 2019. Περισσότερα από 180 υψηλόβαθμα στελέχη παρευρέθηκαν στο Gazarte, την Τετάρτη 22 Μαΐου, συμμετέχοντας σε έναν γόνιμο διάλογο που πυροδότησαν παρουσιάσεις για το εξαιρετικά επίκαιρο ζήτημα των ενεργειακών ελέγχων, καθώς και καλές πρακτικές κορυφαίων βιομηχανιών και ενεργοβόρων κτιριακών εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, αναδείχθηκαν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και συστήματα για βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης και συνακόλουθα οφέλη, όπως η μείωση στα λειτουργικά και παραγωγικά κόστη και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Το συνέδριο συγκέντρωσε τεχνικούς διευθυντές και διευθυντές παραγωγής, συμβούλους, ανώτερα & ανώτατα στελέχη που φέρουν την ευθύνη του σχεδιασμού & της ενεργειακής διαχείρισης εγκαταστάσεων σε ενεργοβόρους κλάδους όπως: Βιομηχανία, Λιανεμπόριο, Εμπορικά Κέντρα, Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα, Τράπεζες, Ξενοδοχεία κ ά.

To Energy Efficiency Conference 2019 πραγματοποιήθηκε Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και με την Τιμητική Υποστήριξη της ASHRAE, της Hellenic Maintenance Society (HMS) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου (ΕΙΠΑΚ). Χορηγοί του συνεδρίου ήταν οι εταιρείες ABB και ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, και Υποστηρικτές οι εταιρείες ECOMECHANICA, MAS, REDEX, WATT+VOLT, ZEB και ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ