Νέο site του ομίλου τουριστικών καταλυμάτων Aria Hotels από την RDC Informatics

To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου του Ομίλου Ξενοδοχείων & Τουριστικών καταλυμάτων Aria Hotels, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ariahotels.gr. Tα Aria Hotels αποτελούν μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα, Κρήτη, Κυκλάδες, Ήπειρο και Πελοπόννησο).

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει το σύνολο των τουριστικών καταλυμάτων του Ομίλου Aria Hotels, με τη δυνατότητα ελέγχου διαθεσιμότητας & άμεσης κράτησης σε κάθε ένα από αυτά. Βασικός στόχος του ανασχεδιασμού αποτέλεσε η παρουσίαση όλων των Wellness Experiences που μπορεί κάποιος να ζήσει στα καταλύματα του ομίλου Aria Hotels και υπόσχονται να εμπλουτίσουν τις διακοπές κάθε πελάτη με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της ebusiness πλατφόρμας NopCommerce. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services). Περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ariahotels.gr

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ