Βράβευση της PressiousArvanitidis στα Packaging Innovation Awards 2019

THE PACKAGING CHALLENGE 

Ο ρόλος της συσκευασίας ως αναπόσπαστο μέρος του προϊόντος, αλλά και της επικοινωνίας μιας μάρκας είναι σήμερα σημαντικότερος από ποτέ. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό αν αναλογιστεί κανείς ότι το 70% των αγοραστικών αποφάσεων λαμβάνονται στο σημείο πώλησης. Μια πραγματικότητα που αφορά τόσο τα προϊόντα υψηλής ανάμειξης, όσο και τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, καθώς η ανάγκη διαφοροποίησής τους σε ένα μέσο σουπερ μάρκετ, που διαθέτει 40.000 διαφορετικά προϊόντα, είναι μία πραγματική πρόκληση.

Η PressiousArvanitidis αντιμετωπίζει τις προκλήσεις στον χώρο της χάρτινης συσκευασίας, αναπτύσσοντας πολύτιμες συνεργασίες με τους πελάτες της. Συνεργασίες που έχουν λάβει τα τελευταία χρόνια σημαντική αναγνώριση, όπως η πρόσφατη διάκριση με 6 βραβεία στα Packaging Innovation Awards 2019.

Στόχος της PressiousArvanitidis είναι η δημιουργία καινοτόμων συσκευασιών που ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν τα προϊόντα των συνεργατών της. Κάθε συσκευασία που καλείται η εταιρεία να ολοκληρώσει είναι για αυτήν μία πρόκληση, αλλά και μια μοναδική δημιουργική διαδικασία, καθώς αφορά στην ανάπτυξη ενός νέου εκτυπωτικού προϊόντος που να ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε περίστασης. Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία και η δημιουργικότητα των ανθρώπων της PressiousArvanitidis εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα, ενώ η επιτυχία επισφραγίζεται με την αναγνώριση από την ευρύτερη επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα σε θεσμούς, όπως τα Packaging Innovation Awards.

Αν θέλετε να είστε κι εσείς στους επόμενους νικητές, τότε η PressiousArvanitidis είναι ο πολύτιμος συνεργάτης που χρειάζεστε.

Βραβεία GOLD
  • PressiousArvanitidis και Sarbacane/Παπουτσάνης. Κατηγορία: Packaging of Products Launched in a New International Market
  • PressiousArvanitidis και Καφεκοπτεία Λουμίδη. Κατηγορία: Secondary & Tertiary Packaging
Βραβεία SILVER
  • PressiousArvanitidis και Καπνοβιομηχανία Καρέλια Κατηγορία: Luxury
  • PressiousArvanitidis και Οινοποιεία Μπουτάρη. Κατηγορία: Limited & Special Edition Products
  • PressiousArvanitidis και Zealots of Nature Κατηγορία: Cosmetics
Βραβείο BRONZE
PressiousArvanitidis και Fresh Line Κατηγορία: Health & Personal Care

Πηγή: Boussias Communications

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ