Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Το Νοέμβριο η Διεθνής Έκθεση R+T TURKEY

Μεταξύ 28 και 30 Νοεμβρίου διοργανώνεται φέτος στην Κωνσταντινούπολη, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό Messe Stuttgart, η R+T TURKEY, Διεθνής Έκθεση για Ρολά, Πόρτες και Συστήματα Ηλιοπροστασίας.
 
Η R+T TURKEY, που αποτελεί τη μοναδική διεθνή εμπορική έκθεση του κλάδου στην Ευρασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, ανοίγει τις πόρτες για τέταρτη φορά, με την Κωνσταντινούπολη να αποτελεί σημαντικό κόμβο στις αναδυόμενες αγορές.
 
Με το μότο «Νέες αγορές, νέες τεχνολογίες, νέες ευκαιρίες» η R+T TURKEY πρόκειται να προσελκύσει πάνω από 5.000 επισκέπτες και 106 εκθέτες σε 8.838 τ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης CNR Expo. 
 
Η R+T TURKEY προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές επαφές σε νέες και αναπτυσσόμενες αγορές. Οι κατηγορίες προϊόντων, που παρουσιάζει η έκθεση, είναι: τέντες, ρολά & εξαρτήματα, πέργκολες/κιόσκια, τεχνικά υφάσματα, συστήματα εξωτερικής σκίασης, περσίδες, διαχωριστικά/φράχτες, παράθυρα και εξαρτήματα, μπαλκονόπορτες/συστήματα winter garden, συστήματα εντομοπροστασίας, σκηνές/ομπρέλες, πόρτες/πύλες, συστήματα θέρμανσης & ψύξης εξωτερικού χώρου, συστήματα οικιακού ελέγχου, συστήματα κίνησης και ελέγχου, διαχωριστικά τοιχώματα και συστήματα οροφής. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στην έκθεση ως εκθέτης, ως επισκέπτης ή ως buyer, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: https://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/r-t-turkey/ και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.rt-turkey.com ή να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419021, E-Mail: s.theofanidou@ahk.com.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ