Βράβευση της Generation Y από τα Best in Pharmacy 2019

Διανύοντας ένα καλοκαίρι απανωτών, σημαντικών διακρίσεων κύρους και αξιοπιστίας, η Generation YInternational eBusiness Experts τιμήθηκε στα Best in Pharmacy Awards 2019 με Gold βραβείο για την επιτυχημένη συνεργασία της με τη Σαράντης ΑΕ, πάνω στην προώθηση του προϊόντος BioOil στην κατηγορία Best in Marketing «Καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ προϊόντος φαρμακείου σε ψηφιακά μέσα & σε κινητά». Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15/7 στο Κτήμα Αριάδνη συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των φαρμακευτικών προϊόντων.

Ως industry leader του κλάδου με ένα ευρύτατο δίκτυο επιτυχημένων online φαρμακείων στο ενεργητικό της, η Generation Y ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη καμπάνια για την αύξηση των πωλήσεων και την ενίσχυση του brand awareness του Bio-Oil, με συντεταγμένες ενέργειες. Συγκεκριμένα, μέσα από την αποκλειστική εξασφάλιση ειδικής προσφοράς αποκλειστικά για τους συνεργάτες της, καθώς και την αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων εργαλείων και τακτικών πάνω στο digital marketing (με μια omnichannel προσέγγιση στα owned και paid media των φαρμακείων που έλαβαν μέρος στη συνέργεια), η Generation Y πέτυχε μια σειρά από εντυπωσιακά αποτελέσματα για λογαριασμό της Σαράντης ΑΕ, σε διάστημα μόλις 30 ημερών!

Για ακόμα μια φορά, η Generation Y έδειξε στην πράξη την τεράστια δύναμη μιας επιτυχημένης καμπάνιας, κάνοντας ακόμα πιο έντονο το αποτύπωμά της στον ψηφιακό κόσμο.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ