Η Icap People Solutions επεκτείνεται στην Κύπρο






Η Icap People Solutions AE ενισχύει τη δραστηριοποίησή της στην Κύπρο, με άξονα τις υπηρεσίες «Executive Search and Selection» και «Recruitmen Solutions»

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενισχύοντας το ανθρώπινο δυναμικό της, προχώρησε σε πρόσληψη της Χριστιάννας Κυριάκου, η οποία έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην πρόσληψη, την απόκτηση ταλέντων και το HR, κατέχοντας στο παρελθόν ανώτερες θέσεις σε κορυφαίες διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Κύπρο. Πριν από την ένταξή της στην Icap, εξυπηρέτησε τον ρόλο της Cyprus Country Manager σε μια διεθνή εταιρεία Executive Search, όπου ηγήθηκε και ανέπτυξε τις υπηρεσίες της στην Κύπρο. 

Ο Σεραφείμ Καραϊσκός, Director Executive Search & Selection, Icap People Solutions σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Χριστιάννα στην ομάδα της Icap People Solutions. Δεσμευόμαστε να εξυπηρετήσουμε την τοπική αγορα με υπηρεσίες Executive Search και Selection υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους τοπικούς μας συνεργάτες».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ