Νέα γραφεία της Generation Y στη Θεσσαλονίκη

Με ηχηρή παρουσία της Generation Y – International eBusiness Experts έπεσε η αυλαία του «2ου Πανοράματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» της Global Sustain. Η γνωστή για τις μεγάλες της επιτυχίες στον χώρο του digital transformation και του e-commerce εταιρία, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους τόσο με την πλούσια και κατατοπιστική παρουσίασή της, όσο και με την ανακοίνωση των νέων της γραφείων στη Θεσσαλονίκη!

Στο μεγάλης εμβέλειας event που πραγματοποιήθηκε στη συμπρωτεύουσα (και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς) την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, η διαφωτιστική ομιλία της Εμπορικής Διευθύντριας (CCO) της Generation Y, Νανάς Ιωακειμίδου, υπό τον γενικό τίτλο “Digital Transformation and Sustainability”, απέσπασε θερμό χειροκρότημα και ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Επικοινωνώντας βέλτιστες πρακτικές και νέες τάσεις, με συγκεκριμένα νούμερα και παραδείγματα, η κα Ιωακειμίδου ένωσε τις τελείες ανάμεσα στη θεμιτή ανάγκη των σημερινών επιχειρήσεων για βιώσιμη ανάπτυξη και τους ρεαλιστικούς τρόπους πραγματοποίησής της. 

Διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυό της ακόμα και σε επίπεδο φυσικής παρουσίας, με την ίδρυση των νέων της γραφείων στη Θεσσαλονίκη η Generation Y αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι σκοπεύει να παραμείνει industry leader, δείχνοντας τον δρόμο προς ένα υγιές ψηφιακό μέλλον.
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ