Η INTERAMERICAN χορηγός ασφάλισης του Fun Weekend της ΑΕΚ

Για τρίτη συνεχή χρονιά η INTERAMERICAN υποστηρίζει χορηγικά την ιδιαίτερα επιτυχημένη οργάνωση του Fun Weekend της ΑΕΚ για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου, που για τη φετινή περίοδο η ΠΑΕ οργανώνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα.

Η INTERAMERICAN, πέρα από την οικονομική χορηγική συμμετοχή της στο Fun Weekend, παρέχει δωρεάν και την ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών που θα συμμετέχουν στις ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις του club. Ειδικότερα, προβλέπονται καλύψεις σωματικών βλαβών και ζωής, υλικών ζημιών, ομαδικού ατυχήματος αλλά και γενικής αστικής ευθύνης της ΑΕΚ έναντι των παιδιών και τρίτων, στο πλαίσιο του αθλητικού προγράμματος του Fun Weekend.


Επισημαίνεται ότι η χορηγική σχέση της INTERAMERICAN με την ΑΕΚ συμπληρώνει την εμπορική συνεργασία, που  υφίσταται με την προώθηση των προγραμμάτων ασφάλισης ΑΕΚ INSURANCE για αυτοκίνητο και παροχή ?μεσης Ιατρικής Βοήθειας (πληροφορίες: τηλ. 210 9461924 και 801 110 1924). Πρόκειται για προγράμματα που φέρουν την αξιόπιστη σφραγίδα της σχετικής τεχνογνωσίας και υποδομής της INTERAMERICAN.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ