Boussias Communications: Απολογισμός του Customer Loyalty Management Conference

Τις πιο δυναμικές τάσεις, τα διαθέσιμα εργαλεία και καινοτόμες λύσεις για την επίτευξη καταναλωτικής πιστότητας στη μετά GDPR εποχή παρουσίασαν διεθνείς και έλληνες experts στο πλαίσιο του Customer Loyalty Management Conference που διοργάνωσε το Marketing Week της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΕΙΕΠ, χθες, 19 Νοεμβρίου. 

Στο προσκήνιο τέθηκε η σημασία της συγκρότησης μιας συνεπούς στρατηγικής CX που να διαπερνά κάθε κομμάτι της επιχειρηματικής δραστηριότητας και όλα τα touchpoints, την οποία θα αγκαλιάζει το ανθρώπινο δυναμικό και θα προωθεί με κάθε τρόπο η ηγεσία. Νέες ψηφιακές καινοτομίες αλλά και τα εργαλεία του neuromarketing ενσωματώνονται σταδιακά στη φαρέτρα των marketers, με στόχο την προσφορά προσωποποιημένων, αξιομνημόνευτων εμπειριών που ενισχύουν τη συναισθηματική σύνδεση και κάνουν τον πελάτη να γίνεται ο ίδιος brand ambassador, σε μια εποχή όπου η πιστότητα κερδίζεται, όχι με την ανταπόκριση στις απαιτήσεις του, αλλά με την υπέρβασή τους. 

Με τα προγράμματα πιστότητας να αποτελούν βασικό πυλώνα σε αυτήν την προσπάθεια, οι εισηγητές εντόπισαν τα στοιχεία που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητά τους και μοιράστηκαν τρόπους για βέλτιστη αξιοποίηση του πλούτου των δεδομένων που παράγουν. Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενο τεύχος του Marketing Week.

Πηγή: Daily Fax

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ