Έναρξη της online ψηφοφορίας για τη χρηματοδότηση ΜΚΟ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκίνησε η online ψηφοφορία για τη χρηματοδότηση ΜΚΟ και παρακάτω θα βρείτε τις σχετικές οδηγίες.

Για 12η συνεχή χρονιά, η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων ΜΚΟ προς χρηματοδότηση για το έτος 2019 βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Η online ψηφοφορία πραγματοποιείται από τη σελίδα της Global Sustain στο Facebook ή από Browser από τις 29/11/2019 και θα διαρκέσει έως τις 9/12/2019 (12:00 το μεσημέρι):

1. Κάνετε Like (“Μου αρέσει”) στη σελίδα της Global Sustain στο Facebook:


3. Μέσω Browser (Google Chrome ή Mozilla Firefox):

*Παρακαλούμε σημειώστε ότι η ψηφοφορία μέσω του browser Ιnternet Εxplorer δεν είναι εφικτή.

Σημαντικά Βήματα:
  1. Κάθε επισκέπτης πρέπει να ψηφίσει τουλάχιστον δύο (2) Προγράμματα ΜΚΟ, ενώ δικαίωμα στη ψηφοφορία έχουν όλοι.
  2. Θα σας σταλεί ένα E-mail στο οποίο σας ζητείται να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας. Κάντε κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο προκειμένου να γίνει δεκτή η ψήφος σας.

Στην περίπτωση που δεν λάβετε το E-mail, παρακαλούμε αναζητήστε το στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή αλλιώς επιβεβαιώσετε την ψήφο σας τηλεφωνικά στο 210 9271113 δηλώνοντας απλά το E-mail με το οποίο ψηφίσατε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ετήσιο πρόγραμμα, να ενημερωθούν για όλες τις συμμετοχές και να ψηφίσουν τα Προγράμματα ΜΚΟ που επιθυμούν, στο portal της εταιρίας. 

Η τελική επιλογή για την ετήσια χρηματοδότηση Προγραμμάτων ΜΚΟ της Global Sustain θα γίνει με βάση:
  • τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας,
  • τη γνώμη της Ειδικής Επιτροπής.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο, με τη συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής για την επικύρωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και την ανάδειξη των Προγραμμάτων των ΜΚΟ, τα οποία θα λάβουν τη χρηματοδότηση για το έτος 2019.
 
Από την αρχή της λειτουργίας της, η Global Sustain έχει χρηματοδοτήσει συνολικά 26 προγράμματα ΜΚΟ, στηρίζοντας σημαντικά το έργο των οργανισμών, τόσο μέσω της οικονομικής ενίσχυσης αυτών, όσο και μέσω της προβολής των δράσεων και των προγραμμάτων τους μέσω του www.globalsustain.org.

Η εταιρία δεσμεύεται να συνεχίσει το πρόγραμμα χρηματοδότησης το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής εταιρικής υπευθυνότητας. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ