Τριπλή διάκριση για τη Think Plus στα e-volution awards 2020!

1…2…3 AWARDS FOR THINK PLUS

Με τρία βραβεία στις αποσκευές της αναχώρησε η Think Plus, creative & software agency, από τα e-volution awards 2020, το θεσμό που εδώ και 9 χρόνια επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Όπως κάθε χρόνο, στη διοργάνωση έλαβαν μέρος και διαγωνίστηκαν τα σημαντικότερα e-shops & e-commerce agencies της αγοράς, σε μία χρονιά που οι συμμετοχές έσπασαν κάθε ρεκόρ. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, στο Athenaeum InterContinental Athens, σε μια άκρως εορταστική βραδιά!

Πιο αναλυτικά, Gold Βραβείο απέσπασε για το E-SOCKS στη κατηγορία “Προσωποποιημένες Υπηρεσίες”, Silver Βραβείο για το Skroutz Application που δημιούργησε στη κατηγορία “Υπηρεσίες Υποδομών” και τέλος Bronze Βραβείο για την MEL στη κατηγορία “Best Cross Border Marketing”. 

Με πλήθος διακρίσεων, η Think Plus, creative & software agency, εξελίσσεται διαρκώς σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής και τις προσωποποιημένες ανάγκες των πελατών της, φέρνοντας πάντα στο προσκήνιο διαφοροποιημένα projects που αφήνουν ισχυρό αποτύπωμα στο οικοσύστημα της επικοινωνίας στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Αναφερόμενος στη τριπλή διάκριση της Τhink Plus, ο Δαυίδ Τρακαντζίδης, Co-Founder & Managing Partner, δήλωσε σχετικά:
“Η συνεχής δουλειά, η διαρκής προσήλωση στη καινοτομία και τα γρήγορα αντανακλαστικά από όλη την ομάδα μας είναι οι αξίες που έφεραν την επιβράβευση στις πλέον ανταγωνιστικές κατηγορίες των e-volution Awards. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και ακόμη περισσότερο τους δικούς μας ανθρώπους μέσα στην ομάδα της Think Plus. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατο αποτέλεσμα τόσο των projects που καταθέσαμε όσο και αυτών που βραβεύθηκαν.” 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ