Η Eurobank υλοποιεί για 17η χρονιά το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο: Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία

Για την Eurobank η Παιδεία είναι η σημαντικότερη επένδυση που μπορεί και οφείλει να κάνει μια χώρα προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον της, καθώς λειτουργεί ως προστιθέμενη αξία με πολλαπλές επιδράσεις στην κοινωνία, τον πολιτισμό, την οικονομία, την ανάπτυξη και την πρόοδο. Για το λόγο αυτό, τα τελευταία 17 χρόνια το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί τον βασικό πυλώνα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το Πρόγραμμα αφορά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου και επιβραβεύει σε τελετές ανά την Ελλάδα τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης (πάνω από 18.000) στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε κάθε ένα από τα 1.760 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.  Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Από το 2003 που ξεκίνησε το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» η Eurobank έχει βραβεύσει συνολικά 17.725 μαθητές, ενώ μαζί με τους 861 που βραβεύονται για το σχολικό έτος 2018-2019, ο αριθμός ανέρχεται σε 18.586. Η βράβευσή τους πραγματοποιείται σε ζεστές και συγκινητικές τελετές ανά εκπαιδευτική περιφέρεια, παρουσία τοπικών φορέων, των οικογενειών τους, των φίλων και των καθηγητών τους. Στο πλαίσιο του σχολικού έτους 2018-2019 μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί οι 5 από τις 8 εκδηλώσεις στην Αθήνα, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο, το Βόλο, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, ενώ θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα οι τελετές βραβεύσεις στην Τρίπολη και τη Βέροια. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ