Η impressme – your brand grand σχεδίασε για τη Spanopoulos – Furniture!

Όταν το 1986 ο Κυριάκος Σπανόπουλος ξεκίνησε τη Spanopoulos – Furniture είχε ως προσανατολισμό  την κατασκευή επίπλων για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Με την εμπειρία των χρόνων και την είσοδο της δεύτερης γενιάς, του Στέλιου και του Γιάννη Σπανόπουλου, η Spanopoulos – Furniture εγκατέστησε την εταιρική της έδρα σε έναν υπερσύγχρονο ιδιόκτητο χώρο και εξειδικεύθηκε στον επαγγελματικό εξοπλισμό. 

Σήμερα, η υψηλή αισθητική και η λειτουργικότητα των ειδικών κατασκευών της αποτελούν την ιδανική πρόταση για δεκάδες σημαντικές εταιρείες & καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ομάδα της impressme – your brand grand δούλεψε αυτό το project σε κοινούς τόπους υψηλής αισθητικής, design και λειτουργικότητας.

Δημιουργήσαμε ένα νέο λογότυπο, που αντανακλά καλαίσθητα την ταυτότητα της εταιρείας, συνοδεύοντάς το  με το νέο tagline “Shaping Poetry”, που με απλότητα περιγράφει τον ποιητικά πρακτικό σχεδιασμό της Spanopoulos – Furniture.  

Στη συνέχεια, σχεδιάσαμε το corporate stationery system και το brochure της σε τόνους διακριτικής κομψής γεωμετρίας, αποδίδοντας απόλυτα την ποιότητα και το know – how της εταιρείας.

Επίσης, προχωρήσαμε στον πλήρη ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη, ενδιαφέρουσα για το χρήστη πλοήγηση στο σύγχρονο κόσμο της Spanopoulos – Furniture https://spanopoulos.furniture/

Έχοντας ξεκινήσει με την καλύτερη βάση, η συνεργασία μας συνεχίζεται με την καλύτερη προοπτική. 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ