Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Μηχανημάτων και Μηχανημάτων Οδοποιίας, στη Μόσχα

Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Μηχανημάτων και Μηχανημάτων Οδοποιίας, bauma CTT RUSSIA, που θα λάβει χώρα από τις 26 μέχρι τις 29 Μαΐου 2020, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επιθυμώντας να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας για ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μέσω των Διεθνών Εκθέσεων Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, τις οποίες και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Η bauma CTT RUSSIA θα ανοίξει τις «πύλες» της για 21η φορά, έχοντας ήδη αναδειχθεί σαν μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις κατασκευαστικού εξοπλισμού στον κόσμο όπως και ως κορυφαία εκδήλωση μηχανημάτων κατασκευών στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη.

Στην τελευταία διοργάνωση συγκεντρώθηκαν 603 εκθέτες από 19 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 22.726 επισκέπτες, σε 55.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια. 

Μέσω της bauma CTT RUSSIA δίνεται η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να ενημερωθούν για τις καινοτομίες του κλάδου, να συναντηθούν με κυβερνητικούς εκπροσώπους, κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού προγράμματος καθώς και να συζητήσουν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για μελλοντικά σχέδια.

Η bauma CTT RUSSIA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και τεχνολογικά προηγμένων ειδών του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει: μηχανήματα οδοποιίας και εξοπλισμό, εκσκαφείς, φορτωτές, χωματουργικά μηχανήματα, μηχανήματα επισκευών οδοποιίας και συντήρησης, εξειδικευμένα και κατασκευαστικά οχήματα, συστήματα κατεδαφίσεων, μηχανήματα για μεταφορά υλικών, αντικειμένων, μηχανών και μηχανισμών, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανούς και μεταφορείς, εξοπλισμούς γεωτρήσεων, αντλίες και εξοπλισμούς για διάνοιξη ορυγμάτων και υπόγειων εργασιών, συμπιεστές, πνευματικά και υδραυλικά εργαλεία, γεννήτριες, ηλεκτροπαραγωγούς σταθμούς και μηχανές, συστήματα πλοήγησης, μετρητικά και τοπογραφικά όργανα, ελαστικά, λιπαντικά, κατασκευαστικά μηχανήματα και εξοπλισμούς προς ενοικίαση, οικονομικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες καθώς και leasing κατασκευαστικού εξοπλισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση αλλά και την Επιχειρηματική αποστολή μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερµανικό Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο, επίσηµο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισµού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037 και Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 ή να ανατρέχετε στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ctt-expo.ru/.     

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ