Διέπρεψε η PressiousArvanitidis στα Printing Awards 2020

Η PressiousArvanitidis, επιβεβαίωσε την ηγετική της θέση στον κλάδο και συγκέντρωσε 8 χρυσά, 5 ασημένια και ένα χάλκινο βραβείο, αποδεικνύοντας έμπρακτα, για μία ακόμη φορά, πως αριστεύει σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται και ότι δίκαια αποτελεί την πρώτη επιλογή στην ελληνική αγορά, τόσο στους τομείς του Commercial Printing και των έντυπων εκδόσεων, όσο και στον τομέα της χάρτινης συσκευασίας. 

«Είμαστε περήφανοι που κριθήκαμε και διακριθήκαμε! Τα 14 βραβεία που κέρδισε η PressiousArvanitidis στη σημαντική για τον κλάδο διοργάνωση Printing Awards, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς, μακροχρόνιων επενδύσεων και κυρίως πίστης στην αξία του μέσου. Τα βραβεία αυξάνουν το αίσθημα ευθύνης για όλους τους ανθρώπους της PressiousArvanitidis και δημιουργούν τη δέσμευση πως θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επιστρέφουμε αξία στον κλάδο που μας ανέδειξε». Με αυτά τα λόγια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PressiousArvanitidis, κ. Ανανίας Αρβανιτίδης, ανταπόδωσε την αναγνώριση που έλαβε η εταιρεία μέσα από τις συγκεκριμένες βραβεύσεις. 

Τα Printing Awards της Boussias Communications πραγματοποιήθηκαν σε μία στιγμή ιδιαίτερη για τον κλάδο των γραφικών τεχνών και των εκτυπώσεων, όπου παρά την έντονη διείσδυση των ηλεκτρονικών μέσων στην αγορά, παράλληλα αναγνωρίζεται η αξία της έντυπης επικοινωνίας και του χειροπιαστού υλικού. Όλο και περισσότεροι αναζητούν έντυπα και συσκευασίες με στόχο να διαφοροποιηθούν, αλλά και να διεγείρουν τις αισθήσεις των κοινών στα οποία απευθύνονται, εκμεταλλευόμενοι την πολυαισθητηριακή δυνατότητα του μέσου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ