Κωτσόβολος: Second Home – Δεύτερο Σπίτι για τη Συσκευή που δεν χρειάζεσαι

«Ένα πλυντήριο μπορεί να είναι πλέον μικρό για μια οικογένεια που απέκτησε ακόμα ένα μέλος, μπορεί όμως να είναι μεγάλο για μια οικογένεια που πλένει στο χέρι».

Το πρόγραμμα «Second Home – Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» γεννήθηκε με τη σκέψη ότι καμιά φορά παλιές συσκευές που ιδιοκτήτες τους τις αλλάζουν γιατί είναι ξεπερασμένες ή γιατί δεν τους εξυπηρετούν πια, μπορεί να είναι πολύ αναγκαίες σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή είναι άπορες.

Η Κωτσόβολος λοιπόν προτρέπει όσους έχουν μία συσκευή που δεν χρησιμοποιούν, να την προσφέρουν, ώστε να βρει ένα νέο σπίτι, που την χρειάζεται. Το εξαιρετικό και βραβευμένο δίκτυο διανομής μας διευκολύνει ταυτόχρονα τη διαδικασία και αναλαμβάνει να παραλάβει την παλιά συσκευή, να την καθαρίσει, να την απολυμάνει, να την επισκευάσει αν χρειαστεί και τέλος να τη μεταφέρει στο νέο της σπίτι, χαρίζοντας χαμόγελα χαράς.

Η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία ήδη τρέχει πιλοτικά με συνεργάτες τέσσερις Δήμους της Ελλάδος και τις δομές κοινωνικής τους στήριξης: το Δήμο Αθηναίων, το Δήμο Θεσσαλονίκης, το Δήμο Κομοτηνής και το Δήμο Ιωαννίνων. Οι πρώτοι αποδέκτες λοιπόν θα είναι οικογένειες αυτών των Δήμων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες κι αιτούνται τη βοήθεια από τους Δήμους τους.

Όμως δε μένουμε εκεί! Στόχος μας είναι να πάμε ακόμα παραπέρα, να συνεργαστούμε με ακόμα περισσότερους Δήμους ανά την Ελλάδα, βοηθώντας όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη και καλύτερη.

Ας γίνουμε λοιπόν όλοι μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, ώστε να δώσουμε χαρά σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Ενημερωθείτε εδώ πώς η παλιά σας συσκευή μπορεί να αποκτήσει ένα νέο σπίτι!

Πηγή εικόνας: https://corporate.kotsovolos.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ