Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Κανονικά θα διεξαχθεί, η Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA 2020

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2020, στο Βερολίνο

Δελτίο Τύπου

έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών και του οικιακού εξοπλισμού, που διοργανώνεται ετησίως από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι διοργανωτές της έκθεσης, σταθμίζοντας τα έως τώρα δεδομένα από την κρίση του κορωνοϊού, έλαβαν την απόφαση να πραγματοποιήσουν την έκθεση, θεωρώντας ότι τον Σεπτέμβριο οι αγορές θα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η IFA λειτουργεί ως σύγχρονη πλατφόρμα δικτύωσης για μία από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες στον κόσμο, καθώς στο επίκεντρο βρίσκονται όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, όπως Fitness Watches με Music Player, Ultra High Definition στις τηλεοράσεις, ο συνδυασμός διαδικτύου και τηλεόρασης, τα smart watches, τα νέα tablets, η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση, η εύκολη και «έξυπνη» χρήση και μία σειρά από υψηλής τεχνολογίας προϊόντα από όλες τις επώνυμες εταιρίες του κλάδου. Επίσης, μια μεγάλη σειρά από δρώμενα, όπως είναι το συνέδριο IFA+ Summit, το IFA Next, ένας χώρος, που συνδυάζει έκθεση με συνέδριο, αλλά και το συνέδριο SHIFT automotive, αποτελούν λίγα από τα επιπρόσθετα αξιοθέατα της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την IFA GLOBAL MARKETS, η οποία λαμβάνει χώρα στο σταθμό του μετρό του Βερολίνου και αποτελεί μια πλατφόρμα B2B συναντήσεων, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εμπορικούς επισκέπτες. 

Σημειώνεται ότι, η IFA ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης και αναπτύσσεται συνεχώς παγκοσμίως, καθώς διαθέτει στο δυναμικό της ακόμη δύο εκθέσεις: Την CE Week, η οποία πραγματοποιείται στις 10.-11.06.2020, στη Νέα Υόρκη, στο Συνεδριακό Κέντρο Jacob K. Javits και την CE China International Brand Show for Consumer Electronics, η οποία θα διεξαχθεί στις 24.–26.09.2020, στην Γκουανγκζού.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την έκθεση IFA αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή, και επιπλέον 10% έκπτωση για τα Μέλη, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ifa-berlin.com.

Πηγή άρθρου: Από Δελτίο τύπου της εταιρίας
Πηγή εικόνας: Unsplash.com/evin

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ