Μουσείο Μπενάκη: Ενισχύω το Μουσείο – Μαζί και Αύριο

Το Μουσείο Μπενάκη παραμένει κλειστό για το κοινό, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί τόσο ψηφιακά όσο και πίσω από τις κλειστές του πόρτες. 

Μέσω της εκστρατείας «Ενισχύω το Μουσείο-Μαζί και Αύριο» το Μουσείο Μπενάκη ζητά τη στήριξη όλων, ώστε να μπορέσει να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, όταν ανοίξει ξανά, στις μόνιμες συλλογές και τις περιοδικές εκθέσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις εκδηλώσεις. 

“Ζητάμε τη στήριξή σας, για να μπορέσει το Μουσείο να ανταπεξέλθει σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από το κλείσιμό του” όπως αναφέρεται, στο site του Μουσείου. 

Μέσω της ενέργειας «Ενισχύω το Μουσείο – Μαζί και Αύριο», το Μουσείο καλεί όλους να το στηρίξουν κάνοντας μια δωρεά και επιλέγοντας πού θέλει να κατευθυνθεί η δωρεά του. 

Η δωρεά μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας στο benaki.org με τις ακόλουθες επιλογές:

αγοράζοντας ένα εισιτήριο, με €12, ενώ το Μουσείο θα προσφέρει ακόμη ένα δωρεάν. Τα εισιτήρια θα χρησιμοποιηθούν μόλις το Μουσείο Μπενάκη ανοίξει και πάλι για το κοινό 
κάνοντας μια ετήσια συνδρομή Μέλους, με €60, και το Μουσείο θα προσφέρει μια δεύτερη συνδρομή δώρο
με €1.000, καλύπτοντας το μηνιαίο κόστος αμοιβής ενός φύλακα
με €5.000 συμβάλλοντας στο Ταμείο Έκτακτης Ενίσχυσης Μαρτίου-Μαΐου 2020
ή με οποιοδήποτε άλλο ποσό

Εκτός των επιλογών που αναφέρονται παραπάνω, παρέχεται επίσης η δυνατότητα να κατευθυνθεί η δωρεά όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. 

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για την εκστρατεία:
Διεύθυνση Πόρων & Ανάπτυξης
Μουσείου Μπενάκη
development@benaki.gr

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου, Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ