ΕΙΕΠ | Διαδικτυακή Εκπαίδευση: Executive Diploma in Customer Service Management

ΕΙΕΠ | Διαδικτυακή Εκπαίδευση: Executive Diploma in Customer Service Management: 1η Ενότητα – Developing Customer Service Excellence | Νέες ημερομηνίες!

Το πρόγραμμα Developing Customer Service Excellence – Shaping Customer Service in the Era of Disruption – που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, The American College of Greece μεταφέρεται σε νέες ημερομηνίες τον Ιούνιο. 

1-2 Ιουνίου 9:00 – 15:00, 10 Ιουνίου 9:00 – 13:00, 12 Ιουνίου 9:00 – 13:00, 15-16 Ιουνίου  9:00 – 15:00
 
Το  πρόγραμμα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom.us σε απόλυτα synchronous mode, δηλαδή θα μεταφερθεί το μάθημα από την τάξη στο zoom με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (διαδραστική επαφή καθηγητή – συμμετέχοντα, και ομαδικές εργασίες όπου οι συμμετέχοντες θα δουλεύουν σε γκρουπ, όπως ακριβώς και στην τάξη).

Η μόνη διαφοροποίηση είναι αντί για 4 ημέρες το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε 6 ημέρες, καθώς θα μειωθούν οι ώρες παρακολούθησης ανά ημέρα. (το σύνολο των διδακτικών ωρών παραμένει 32).
 
Επίσης, το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ και θα πρέπει να δηλωθεί τουλάχιστον 20 ημέρες νωρίτερα από την έναρξη του προγράμματος
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.

Επισυνάπτεται η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος καθώς και η αίτηση συμμετοχής. 
 
Προθεσμία αποστολής αιτήσεων* μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020.
 
*Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, όπως μας ενημερώσετε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας.
  
ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Το πρόγραμμα αποτελεί την 1η Ενότητα για το “Executive Diploma in Customer Service Management”

Η 2η Ενότητα θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και η 3η Ενότητα τον Νοέμβριο 2020.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση και των 3 Ενοτήτων θα είσαι κάτοχος του πλέον εξειδικευμένου διπλώματος πάνω στο Customer Service Management!  

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ