Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ελληνογερμανικό e-Business Forum για την ενέργεια, το περιβάλλον, την καινοτομία

Με 155 επιβεβαιωμένες και δεκάδες άλλες σε προγραμματισμό Β2Β επαφές, το e-forum θα πραγματοποιηθεί από 2-5/06/2020

Δελτίο Τύπου

  • 155 επιβεβαιωμένες virtual Β2Β επαφές
  • Πάνω από 200 συμμετοχές εκπροσώπων της αγοράς

Με 155 επιβεβαιωμένες και δεκάδες άλλες σε προγραμματισμό Β2Β επαφές, αρχίζει από αύριο, 2 Ιουνίου, η τετραήμερη ψηφιακή εκδήλωση επιχειρηματικής δικτύωσης με τίτλο “Hellenic-German Virtual Business Forum – Virtual B2B Meetings in Energy, Renewables, Environmental Technologies and Innovation”, που συνδιοργανώνουν το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας Βερολίνου και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στο e-Business-Forum, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι οργανισμών και φορέων της αγοράς, εκ των οποίων 84 προέρχονται από τη Γερμανία και 118 από την Ελλάδα. Οι περισσότεροι εξ αυτών θα διερευνήσουν τα περιθώρια επιχειρηματικών ή και επενδυτικών συνεργασιών στους τομείς της ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, των περιβαλλοντικών τεχνολογιών και της καινοτομίας.

Σε ό,τι αφορά τη διάρθρωση των συμμετοχών, 148 αφορούν εκπροσώπους εταιρειών, 11 Πανεπιστημίων, 11 Ερευνητικών Ιδρυμάτων, 13 Οργανισμών, 12 εκπροσώπους κυβερνητικών αρχών και 11 εκπρόσωπους άλλων φορέων.

Κατά την έναρξη, την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, κ. Κώστας Φραγκογιάννης, o Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων της Ένωσης Βιομηχανικών και Εμπορικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK), Dr. Volker Treier και ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Μαραγκός, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξης Πατέλης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι, το “Hellenic-German Virtual Business Forum – Virtual B2B Meetings in Energy, Renewables, Environmental Technologies and Innovation”, αποτελεί συνέχεια του επιτυχημένου «Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ – Όραμα και ευκαιρίες επενδύσεων», που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μάρτιου στο Βερολίνο, μετά από πρωτοβουλία του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ.

Οι virtual Β2B επαφές του τετραήμερου e-forum θα λάβουν χώρα μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που αναπτύχθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό, ενώ η σχετική δράση υποστηρίζεται από το Praxi Network.

Για την εγγραφή στην πλατφόρμα και για τον προγραμματισμό B2B συναντήσεων, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το link: https://hellenic-german-virtual-b2b-forum.b2match.io/. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο Γραφείο ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας Βερολίνου, τηλ. 004930 23609912 και στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 6419021.

Πηγή εικόνας και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ