Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Διεθνής Έκθεση Δασονομίας, Δασοκομικής και Ξυλείας, INTERFORST, στο Μόναχο

Η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από τις 20 έως τις 23 Ιουλίου 2022 

Δελτίο Τύπου

Από τις 20 έως τις 23 Ιουλίου 2022 θα ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Δασονομίας, Δασοκομικής και Ξυλείας, INTERFORST, η οποία πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια στο Μόναχο και διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η INTERFORST, η οποία θα διεξαχθεί για 14η χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, παρουσιάζει με επιστημονικές και ειδικές παρουσιάσεις στους επαγγελματίες δασοκομικής και ξυλείας, τις τελευταίες εξελίξεις για έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της οικονομίας του μέλλοντος, λειτουργώντας ως μια κεντρική πηγή ενημέρωσης, προσαρμοσμένη στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Η INTERFORST αποτελεί πλέον την πιο σημαντική έκθεση στον τομέα αυτό, γεγονός το οποίο πιστοποιείται και από το ισχυρό ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών στις τελευταίες διοργανώσεις. Σημειώνεται ότι το 2018 η έκθεση πέτυχε συμμετοχές ρεκόρ, με 453 εκθέτες και πάνω από 50.000 επισκέπτες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν σε μια έκταση 75.000 τετραγωνικών μέτρων.

Η ξεκάθαρη επιλογή των προϊόντων και η σύγχρονη θεματολογία της διεθνούς έκθεσης εξασφαλίζουν σε κάθε ενδιαφερόμενο πλήρη ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες και τα μηχανήματα του κλάδου καθώς και για πιθανές λύσεις προβλημάτων στους τομείς της δασονομίας, της δασοκομικής και της ξυλείας.

Τα εκθέματα, που θα παρουσιαστούν στη διοργάνωση, θα αφορούν στην ανανέωση και φροντίδα δασών, τα μηχανήματα και τις συσκευές επεξεργασίας εδάφους, τους σπόρους και τα δέντρα για φύτεμα, τη συντήρηση και αναδάσωση, τα καινούρια αλλά και μεταχειρισμένα μηχανήματα δασοκομίας, όπως και τις συσκευές, υλικά και συστήματα προστασίας δασών, παρακολούθησης και καταπολέμησης πυρκαγιών.

Επίσης, στην INTERFORST ο επισκέπτης θα ενημερωθεί για τα προϊόντα υλοτομίας και μεταφοράς ξυλείας, την αποθήκευση κορμών, την κατασκευή και συντήρηση δρόμων στο δάσος, τα οχήματα μεταφοράς ξυλείας, την επεξεργασία ξυλείας στα σημεία αποθήκευσης κορμών, την επεξεργασία ξύλου και τη θέρμανση με ξύλα, τα δάση προστασίας και αναψυχής, τη φροντίδα δέντρων, τη διαμόρφωση περιβάλλοντος και την τεχνολογία καλλιέργειας, τα προγράμματα Η/Υ, την προστασία στον χώρο εργασίας, την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση καθώς και την ενημέρωση και παροχή συμβουλών.

Η INTERFORST απευθύνεται σε ειδικούς δασονόμους κρατικών δασών, ιδιώτες ιδιοκτήτες δασών, αγρότες ιδιοκτήτες δασών, εργολάβους δασοκομίας, ιδιοκτήτες φυτώριων δέντρων, εμπόρους ξυλείας, στον κλάδο της βιομηχανίας, σε εκπροσώπους ανώτατων και ανώτερων σχολών. 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την INTERFORST, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.interforst.de.

Πηγή άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ