Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Webinar: Η αυξανόμενη αξία της τεχνολογίας υπολογιστικού νέφους (cloud computing) σε μία δύσκολη περίοδο

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στις 30.06.2020 και ώρα 16:00, σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του Επιμελητηρίου, “PwC”

Δελτίο Τύπου

Mε στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων γύρω από τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα, που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στην εργασία, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο προσφέρει ψηφιακά σεμινάρια, “webinars”, σε συνεργασία με εταιρίες-μέλη του. 

Το webinar με θέμα: Η αυξανόμενη αξία της τεχνολογίας υπολογιστικού νέφους (cloud computing) σε μία δύσκολη περίοδο, θα πραγματοποιηθεί στις 30.06.2020 και ώρα 16:00, σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του Επιμελητηρίου, “PwC”. 

Τα τελευταία χρόνια, η υιοθέτηση του Υπολογιστικού Νέφους (cloud computing) θεωρείται ως ο ακρογωνιαίος λίθος στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού και αποτελεί το θεμέλιο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μετασχηματιστούν. Σήμερα, η τεχνολογία του υπολογιστικού νέφους είναι στο προσκήνιο περισσότερο από ποτέ, ωθώντας τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν νέες δυνατότητες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στις επιπτώσεις, που προκύπτουν από τον Covid-19 καθώς και να επιτύχουν το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

Εγγραφείτε στο διαδικτυακό μας σεμινάριο για να λάβετε σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με τις τρέχουσες και τις αναδυόμενες τάσεις σε δράσεις μετασχηματισμού στο Υπολογιστικό Νέφος καθώς και για να λάβετε την άποψη των ειδικών.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας “Cisco Webex” και δεν έχει κόστος συμμετοχής.  

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μετά από τη δήλωση συμμετοχής σας, θα σας αποσταλεί το σχετικό link για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. 


Είστε Μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κι επιθυμείτε να διοργανώσετε το δικό σας webinar? Απευθυνθείτε στο E-Mail: m.giakzidou@ahk.com.gr 

Θα χαρούμε για τη συμμετοχή σας. 

Πηγή εικόνας και άρθρου: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ