Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2020: Στην Εξυπηρέτηση συνεχίζουμε…ΜΑΖΙ

 
Μαζί δημιουργούμε την Εμπειρία του πελάτη χτίζοντας σχέσεις Εμπιστοσύνης

Δελτίο Τύπου

Από 5 έως 10 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ) καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις δράσεις του με στόχο την ανάδειξη  της αξίας της Εξυπηρέτησης, που ειδικά φέτος φαίνεται ότι όλοι μας το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. 

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι μια Παγκόσμια γιορτή. Γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το 2008 το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ), εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συγκεκριμένο θεσμό, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη. 

Την πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Οκτωβρίου, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ), πιστό στο όραμά του, καλεί τις εταιρείες-μέλη του να συμμετέχουν δωρεάν σε μια «γιορτή» για την αξία της Εξυπηρέτησης, ενδυναμώνοντας τόσο τις σχέσεις με τους πελάτες τους αλλά ακόμη περισσότερο με τους συνεργάτες τους, που εργάζονται καθημερινά προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για μια  μοναδική «εμπειρία πελάτη».

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΕΙΕΠ, διαθέτει και ειδικό site www.csweek.gr, το οποίο είναι ανοιχτό σε όλους, περιλαμβάνοντας το προφίλ των εταιρειών καθώς και πλούσιο υλικό από τις δράσεις τους, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να αναδείξετε τον ανθρωποκεντρικό σας χαρακτήρα και την εταιρική σας κουλτούρα, που στόχο έχει την ικανοποίηση τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού σας πελάτη, τότε σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί από 5 μέχρι 10 Οκτωβρίου γιατί είναι σημαντικό στην Εξυπηρέτηση να συνεχίσουμε…ΜΑΖΙ!

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για τις φετινές δράσεις και τις συμμετέχουσες εταιρείες της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών μπορείτε να επισκεφτείτε το www.csweek.gr και τα Social Media του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Facebook, LinkedIn).

Χορηγοί Επικοινωνίας: DailyFax, FnB Daily, Global Sustain, HR Professional, Marketing Week, Total Business, Έθνος.gr, επιχειρώ

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ