Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL

11 – 13 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθεί η επόμενη Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL
 
11 με 13 Οκτωβρίου 2021, στο Μόναχο, θα ανοίξει ξανά τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL 2021, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
 
Η EXPO REAL, η διεθνής πλατφόρμα για την επικοινωνία και δικτύωση στον κλάδο των επαγγελματικών ακινήτων,  απευθύνεται σε αρμόδιους λήψης αποφάσεων τμημάτων ακινήτων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, βιομηχανιών, εμπορικών εταιρειών, καθώς και του δημοσίου τομέα, των δήμων – κοινοτήτων και περιφερειών. Στο κοινό της διοργάνωσης περιλαμβάνονται επίσης facility managers, στελέχη κλαδικών εκδοτικών οίκων και οργανισμών προώθησης της οικονομίας, σύμβουλοι ακινήτων, διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, τραπεζών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, ιδιωτικοί και θεσμικοί επενδυτές, σύμβουλοι περιουσίας, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και στελέχη τεχνικών εταιρειών.
 
Σημειώνεται ότι, λόγω της πανδημικής κρίσης και παρά τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας της δημόσιας υγείας, που είχαν παρθεί, οι διοργανωτές έλαβαν την απόφαση να ακυρωθεί η EXPO REAL Hybrid Summit 2020.
 
Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες για την έκθεση, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις:www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης:https://exporeal.net/.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ