Με αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκε η υποβολή υποψηφιοτήτων στα Best City Awards 2020

Με αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκε η υποβολή υποψηφιοτήτων στα Best City Awards 2020

H πλατφόρμα υποβολής υποψηφιοτήτων των Best City Awards 2020 έκλεισε πριν μερικές ημέρες αποδεικνύοντας με τη φετινή συμμετοχή Δήμων, Περιφερειών και επιχειρήσεων, την αλλαγή που ήδη έχει δρομολογηθεί στη βελτίωση της ζωής στις ελληνικές πόλεις με τη χρήση τεχνολογικών λύσεων. 

Στη δυσκολότερη χρονιά που θυμόμαστε όλοι, τη χρονιά που δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων, η αύξηση των συμμετοχών έφτασε το 81%! Μετρώντας ήδη τέσσερις επιτυχείς διοργανώσεις, τα Best City Awards, τα μοναδικά και κορυφαία βραβεία της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν και αυτή τη χρονιά του Covid-19, τις καλύτερες πρακτικές και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες. 

Οι φετινές υποψηφιότητες προέρχονται από πόλεις ολόκληρης της επικράτειας και καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων και κατηγοριών βράβευσης.

Έχουν υποβληθεί έργα που αφορούν στην κοινωνική συνοχή και βιώσιμη ανάπτυξη, σε προγράμματα βοήθειας ευπαθών ομάδων πληθυσμού, καθώς και ευθύνης & αλληλεγγύης προς όφελος των πολιτών κατά την περίοδο COVID-19, παράλληλα με τα πολλά εξειδικευμένα έργα ΤΠΕ & διακυβέρνησης που συμβάλλουν στην καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών προσφέροντάς τους υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης αποδεικνύοντας, για άλλα μια χρονιά, ότι οι ελληνικές πόλεις  καινοτομούν σε πολλά επίπεδα.
Τα έργα βρίσκονται ήδη στα μέλη της Κριτικής Επιτροπής για την αξιολόγησή τους. Τα αποτελέσματα αναμένονται περίπου σε ένα μήνα, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και τα υγειονομικά μέτρα εκείνης της περιόδου. 

Στόχος των βραβείων που διοργανώνει η Boussias Communications είναι να κινητοποιήσουν τις αρχές των πόλεων για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες για ευφυείς και βιώσιμες πόλεις και, το σημαντικότερο, να αναδείξουν τις πόλεις που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες. 

Μείνετε συντονισμένοι! 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.bestcityawards.gr/

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ