Η BAUSCH Health Ελλάδας δημοσίευσε τον Ετήσιο Απολογισμό 2019

Η BAUSCH Health Ελλάδας δημοσίευσε τον Ετήσιο Απολογισμό 2019

Δείτε τον απολογισμό εδώ:
Αθήνα, 18.12.20. 

Η BAUSCH Health Ελλάδας, σταθερά προσηλωμένη στη δέσμευσή της για βιώσιμη και υπεύθυνη ανάπτυξη, δημοσίευσε τον 2ο Ετήσιο Απολογισμό της, για το έτος 2019, παραμένοντας η πρώτη θυγατρική της ΒAUSCH Health Companies Inc., η οποία προβαίνει σε ανάλογη πρωτοβουλία. 

Ο Ετήσιος Απολογισμός 2019 της BAUSCH Health Ελλάδας είναι διαθέσιμος στην εταιρική ιστοσελίδα www.bauschhealth.gr

Kατά τη σύνταξη του απολογισμού, η εταιρεία έχει λάβει υπόψη το πρότυπο GRI-Standards, εφαρμόζοντας συγκεκριμένους δείκτες αυτού, ακολουθεί το διεθνές πρότυπο ISO 26000 και συνδέει τις δραστηριότητές της με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξή τους.

Μέσω του απολογισμού, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις νομοθετικές απαιτήσεις για δημοσίευση μη χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και επιτυγχάνει την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μερών της, σχετικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της, παρέχοντας αξιόπιστη αποτύπωση της εταιρικής προσέγγισης στα πέντε πεδία δέσμευσης, χρηστή εταιρική διακυβέρνηση, σεβασμό στο περιβάλλον, εξέλιξη της Υγείας και της φροντίδας των ασθενών, κοινωνική ευημερία και υποστήριξη της ανάπτυξης και της ευημερίας των εργαζομένων. 

Αρωγός στην υλοποίηση του Ετήσιου Απολογισμού 2019 ήταν η συμβουλευτική εταιρεία Global Sustain.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το 2020, η BAUSCH Health Ελλάδας αναδείχθηκε μια από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την 2η θέση, στην κατηγορία 50 – 250 εργαζομένων, στην έρευνα Best Workplaces 2020. Η διάκριση αυτή αποδεικνύει ότι η BAUSCH Health Ελλάδας αποτελεί μια ανθρωποκεντρική εταιρεία που έχει θέσει τους εργαζόμενους στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της, επενδύοντας συνειδητά σε αυτούς.

Σχετικά με τη BAUSCH Health Ελλάδας
Η BAUSCH Health Ελλάδας αποτελεί μια σύγχρονη και καινοτόμο φαρμακευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Ελληνική αγορά το 2005 και απασχολεί 73 εργαζόμενους συνολικά. Αναπτύσσει και προωθεί συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα φαρμακείου, ιατρικά σκευάσματα και εξαρτήματα για ποίκιλλες θεραπευτικές κατηγορίες ενώ  κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της Οφθαλμολογίας. Η εταιρεία ανήκει στον πολυεθνικό Όμιλο BAUSCH Health Companies Inc., με έδρα το  Quebec  του Καναδά και 22.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, ενώ είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τορόντο. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατρικά εργαλεία και εξαρτήματα της BAUSCH Health, αποτελούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξειδίκευσης και τεχνολογίας στο χώρο της Υγείας. Ορισμένα σημαντικά εμπορικά σήματα της εταιρείας μας είναι τα Biotrue®, Renu®, Niflamol®, Mysimba®, Procef®, Counterpain®, Ezixin®, Ocuvite®, Vidilac®, Artelac®, Yellox & Dexamytrex®. Κάθε μέρα, 150 εκατομμύρια άνθρωποι εμπιστεύονται τα προϊόντα της Bausch Health, παγκοσμίως. 

To όραμα της “BAUSCH Health Ελλάδας” είναι να βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων, με τα κορυφαία προϊόντα Υγείας που διαθέτει, αλλά και να καταστεί διαχρονικά ένας έμπιστος συνεργάτης Υγείας


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Κωνσταντίνα Καραδήμα, Senior Quality Assurance & Regulatory Affairs Specialist, BAUSCH Health Hellas, e-mail Konstantina.Karadima@bauschhealth.com, tel. 210 81 00 460

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ