Manifest: Αποχαιρετούμε το έτος με μεγάλες συνεργασίες!

Δύο νέες μεγάλες συνεργασίες Total FM για τη Manifest 

Total Facility Management στη Johnson & Johnson 

Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή και περηφάνια με την ανάθεση της φροντίδας του συνόλου των υπηρεσιών Facility Management από τη Johnson & Johnson.

Από την 1η Δεκεμβρίου, αναλάβαμε τις Total Facility Management υπηρεσίες του Ομίλου Johnson & Johnson για τη συνολική διαχείριση των κτιριακών τους εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, παρέχοντας soft, hard, security & catering υπηρεσίες.

Με το Tailor-made ticketing σύστημα λήψης αιτημάτων από τον τελικό χρήστη και την εναρμόνιση λύσεων σε όλες τις εγκαταστάσεις με έναν Facility Manager και κοινές προτάσεις για όλες τις εγκαταστάσεις, εγγυόμαστε την ανώτατη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η Johnson & Johnson είναι Αμερικανική πολυεθνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1886. Αναπτύσσει ιατρικές συσκευές, φαρμακευτικά προϊόντα και καταναλωτικά αγαθά.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Total Facility Management στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία μας εμπιστεύεται τη φροντίδα του συνόλου των υπηρεσιών Facility Management. Από την 14η Δεκεμβρίου, αναλάβαμε τις Total Facility Management Yπηρεσίες των νέων γραφείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Λεωφόρο Συγγρού, παρέχοντας το σύνολο των Soft, Hard, Security και Catering Services.

H εταιρεία μας, παράλληλα, ανέλαβε τη μετακόμιση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα νέα γραφεία, τον αρχικό καθαρισμό των γραφείων πριν τη μετακόμιση, καθώς και την εκπόνηση της διαδικασίας εκκένωσης και σχεδίων διαφυγής του νέου κτιρίου.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. είναι ο βασικός πάροχος (μέχρι και σήμερα ο μοναδικός) σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ