ΕΛΕΠΑΠ – Κωτσόβολος: Κάθε δώρο, μία μεγάλη κίνηση αγάπης!

Ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας την εταιρεία Κωτσόβολος, που στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της, «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», στέκεται δίπλα μας και μας στηρίζει και αυτές τις γιορτές!

Με κάθε αγορά συσκευασίας δώρου από τον Κωτσόβολο, κάνετε και εσείς μία διπλή «κίνηση αγάπης», προσφέροντας στους αγαπημένους σας, αλλά και στα Γενναία Παιδιά μας, για να έχουν μία καλύτερη ζωή!

Η Κωτσόβολος, μας στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διευκολύνοντας με το δικό της τρόπο την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, και προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμβάλουν στην ενέργεια. Σκοπός της πρωτοβουλίας, «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε οι άνθρωποι με αναπηρία να έχουν ίση πρόσβαση στην τεχνολογία. Η πρόσβαση αυτή, αφορά τόσο στον φυσικό, όσο και στον ψηφιακό κόσμο της εταιρείας, ενώ αναδεικνύονται προϊόντα τεχνολογίας, που ενδυναμώνουν τα άτομα με αναπηρία να ζήσουν μία καλύτερη ζωή.

Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός. Είναι μία πρωτοβουλία αξιοθαύμαστη, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας έχουμε σταθερά δίπλα μας! Ελπίζουμε με τη βοήθεια των φίλων και υποστηρικτών μας, κάθε δώρο να γίνει μία κίνηση αγάπης, και να «γραφτούν» αμέτρητες ιστορίες καλύτερης ζωής!

Για αυτές τις γιορτές, εμείς σας στέλνουμε μία μεγάλη αγκαλιά από εμάς και τα Γενναία Παιδιά μας. Η δική μας μικρή «κίνηση αγάπης»! Ευχαριστούμε.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter
https://elepap.gr/2020/12/23/kotsovolos-kathe-doro-mia-megali-kinisi-agapis/

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ