Ημέρα της Γυναίκας: προσφορά υγείας και πρόληψης από την INTERAMERICAN

Ημέρα της Γυναίκας: προσφορά υγείας και πρόληψης από την INTERAMERICAN

Προνομιακό πακέτο εξετάσεων στις ιδιόκτητες υποδομές Υγείας

Με δέσμη ενεργειών αναδεικνύει η INTERAMERICAN αυτές τις ημέρες και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, τη σημασία της ισότιμης συμπερίληψης των γυναικών στην εργασία και την κοινωνική ζωή και της συμβολής τους στην ευημερία, από κάθε πλευρά. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προσφέρει σε προνομιακή τιμή γυναικολογικά τσεκ απ στις δικές της υποδομές για πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας. Τα ειδικά πακέτα εξετάσεων παρέχονται στη γενική κλινική Αθηναϊκή Mediclinic, στο κέντρο της Αθήνας και στα δύο πολυιατρεία Medifirst, στο Μαρούσι και την Αργυρούπολη, με ισχύ για την πραγματοποίηση των εξετάσεων προσφοράς μέχρι τις 31 Μάϊου 2021.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες και η πρόληψη, με τακτικό έλεγχο, αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για την αντιμετώπισή του. Σύμφωνα με τα δεδομένα παγκοσμίως, εκτιμάται πως η νόσος εμφανίζεται αναλογικά σε 1 προς 8 γυναίκες. Στη χώρα μας, υπολογίζεται ότι διαγιγνώσκονται ετησίως περίπου 6.000 νέα περιστατικά. Ωστόσο ο καρκίνος του μαστού -αν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο- είναι ιάσιμος πλήρως σε εξαιρετικά υψηλό ποσοστό περιστατικών. 

Σήμερα, η ιατρική παρέχει  τη δυνατότητα μέσω των σύγχρονων απεικονιστικών μεθόδων (ψηφιακή μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστών, μαγνητική τομογραφία μαστών) και των επεμβατικών διαδερμικών βιοψιών μαστού, χωρίς χειρουργείο, να γίνει η έγκαιρη διάγνωση.  Επισημαίνεται ότι ένα σημαντικό ποσοστό (περίπου 8-12%) των καρκίνων του μαστού δεν απεικονίζονται στη μαστογραφία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχουν άμεσα ή έμμεσα κλινικά σημεία διάγνωσης, που γίνονται αντιληπτά μόνο με την κλινική εξέταση. Γι’ αυτόν τον λόγο συνιστάται η πλήρης εξέταση μαστών με μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστών, κλινικό έλεγχο.

Σε κάθε περίπτωση, ο ειδικός Χειρουργός Μαστού είναι εκείνος που συντονίζει και κατευθύνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, αναλόγως του ατομικού και οικογενειακού ιστορικού της κάθε γυναίκας από την πρόληψη μέχρι τη θεραπεία. Οι υποδομές υγείας της εταιρείας είναι στελεχωμένες με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο διαθέτει διακεκριμένη τεχνογνωσία και κατάρτιση στις παθήσεις μαστού. Χρησιμοποιούνται τεχνολογίες αιχμής, όπως ιατρικά μηχανήματα χαμηλής ακτινοβολίας, υψηλής ευκρίνειας εξοπλισμός στον τομέα της απεικόνισης και πλήρη διαγνωστικά εργαστήρια. Εφαρμόζεται η μέθοδος της τριπλής εκτίμησης (triple assessment), που παρέχεται με την προσφορά και αποτελεί την ενδεδειγμένη αποτελεσματική μέθοδο πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, με ποσοστό σωστής διάγνωσης 97-98%. Η μέθοδος αναπτύχθηκε για να μειωθεί ο κίνδυνος, να επιτυγχάνεται πιο έγκαιρη διάγνωση και να απαλλάσσεται κάθε εξεταζόμενη από άσκοπη ψυχική και σωματική ταλαιπωρία. Η INTERAMERICAN για την υγεία, με μοχλό τις ιδιόκτητες υποδομές και το πρωτοποριακό σύστημα υγείας «bewell», εστιάζει στην πρόληψη και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνολικής διαχείρισης της υγείας.
 
Τα πακέτα εξετάσεων, που παρέχει η εταιρεία στις υποδομές της με την εκπτωτική προσφορά, απευθύνονται σε δύο ηλικιακές κατηγορίες. Το ένα πακέτο περιλαμβάνει τεστ ΠΑΠ, κλινική εξέταση μαστών και γυναικολογική εξέταση και απευθύνεται σε γυναίκες 18 ετών και άνω, ενώ το δεύτερο πακέτο, που περιλαμβάνει υπερηχογράφημα μαστών, ψηφιακή μαστογραφία και εξέταση από χειρουργό, απευθύνεται σε γυναίκες 35 ετών και άνω. Με τη δυνατότητα αξιοποίησης της προσφοράς έως το τέλος Μαϊου, κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να απευθυνθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου, ώστε να προγραμματίσει τις εξετάσεις της στις υπηρεσίες των μονάδων:
Αθηναϊκή Mediclinic: τηλ. 210 6475000
Medifirst Αμαρουσίου: τηλ. 211 1054900
Medifirst Αργυρούπολης: τηλ. 210 9919222.
  
Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ