Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”: Πασχαλινή Λαχειοφόρος Αγορά

Κατά την διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης χρονιάς, εξαιτίας της πανδημίας και των αλλεπάλληλων lockdowns, πολλές από τις ετήσιες εκδηλώσεις μας για την συγκέντρωση πόρων ακυρώθηκαν.

Ωστόσο, η Πασχαλινή Λαχειοφόρος Αγορά είναι μια εκδήλωση που μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς μπορούμε να την κάνουμε online, και να στείλουμε τους λαχνούς και τα δώρα μέσω courier.

Προκειμένου, λοιπόν, να συγκεντρώσουμε χρήματα για να βοηθήσουμε τα παρακάτω νοσοκομεία και ιατρεία να αποκτήσουν εξοπλισμό που τους είναι απαραίτητος, ζητάμε από εσάς, τους φίλους σας και τους συνεργάτες σας, να μας υποστηρίξετε συμμετέχοντας σε αυτήν την εκδήλωση.

Τα νοσοκομεία και τα ιατρεία είναι:
  • Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
  • «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
  • Το Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», που χρειάζεται μηχανήματα για το Παιδιατρικό Οφθαλμολογικό Τμήμα.
  • Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας – Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας
  • 2 παιδιατρικά ιατρεία, ένα στη Νίκαια, στον Πειραιά, και ένα στην Κυψέλη, στην Αθήνα, για το Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων της Εκκλησίας της Ελλάδας, τα οποία μας ζητήθηκε να εξοπλίσουμε πλήρως.
 Το Πασχαλινό Λαχείο της «Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος» στηρίζουν κάθε χρόνο όχι μόνο ιδιώτες αλλά και πολλές εταιρείες που αγοράζουν λαχνούς ως εταιρικό δώρο για τους εργαζομένους τους για το Πάσχα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 στις 13:00.Η τιμή του ενός λαχνού είναι € 2 και η τιμή για ένα ολόκληρο μπλοκ των 50 λαχνών είναι € 100.

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε λαχνούς, καλέστε τα γραφεία μας (τηλ. 210-6741933 & 210-6740118) και θα σας τα στείλουμε ηλεκτρονικά ή με courier. Ελπίζουμε στην γενναιοδωρία σας και στην βοήθειά σας φέτος περισσότερο από ποτέ! 

Εδώ μπορείτε να δείτε τα δώρα που θα κληρωθούν.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ