Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ακυρώθηκε η Spielwarenmesse Summer Edition 2021 – Στις 2 με 6 Φεβρουαρίου η νέα διοργάνωση

Την ακύρωση της προγραμματισμένης για τις 20 έως 24 Ιουλίου 2021 Διεθνούς Έκθεσης Παιχνιδιού Spielwarenmesse Summer Edition, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός Spielwarenmesse eG, τον οποίο στην Ελλάδα και την Κύπρο αντιπροσωπεύσει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της μεγάλης αβεβαιότητας που εξακολουθεί να υπάρχει από την πανδημία του Covid-19 σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Πλέον, ο Οργανισμός ρίχνει την προσοχή του στη Spielwarenmesse 2022, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2 έως 6 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με το Spielwarenmesse Digital.

Ο Ernst Kick, Διευθύνων Σύμβουλος της Spielwarenmesse eG, δήλωσε: «Αρχικά λάβαμε καλά σχόλια σχετικά με τη θερινή έκδοση τόσο από τους εκθέτες όσο και από τους εμπορικούς επισκέπτες. Τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο, η απογοητευτικά αργή μείωση των κρουσμάτων της πανδημίας προκαλεί αβεβαιότητα στον κλάδο. Πρώτη μας προτεραιότητα παραμένει η υγεία και η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων μας, ενώ η έλλειψη πολιτικής προοπτικής όσον αφορά τις εμπορικές εκθέσεις είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ικανότητα των διοργανωτών των εκθέσεων να κάνουν σταθερά σχέδια και στους διεθνείς κατασκευαστές και αγοραστές να προγραμματίσουν και να κάνουν κράτηση για το ταξίδι και τη διαμονή τους. Παρά τα μέτρα που έχουν ήδη εισαχθεί, θα ήταν αδύνατο να διοργανωθεί η θερινή έκδοση του Spielwarenmesse Summer Edition χωρίς να έχει σαφώς χαρτογραφηθεί η πολύ σημαντική συμμετοχή στην έκθεση», σημειώνει ο Ernst Kick.

Σε ό,τι αφορά τη Spielwarenmesse 2022, που όπως προαναφέρθηκε θα λάβει χώρα από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022, θα συνδυαστεί με το Spielwarenmesse Digital, ώστε να συνδεθεί η εμπειρία της ζωντανής έκθεσης στη Νυρεμβέργη με τον εικονικό κόσμο, ενισχύοντας τη συμμετοχή τόσο των προμηθευτών όσο και των αγοραστών. 

Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στην επόμενη έκθεση, να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στο τηλ. 210 6419019 καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.spielwarenmesse.de και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.
Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ