Generation Y: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Delphi Economic Forum, πάντα με την πολύτιμη συνεισφορά της Generation Y

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 15 Μαΐου το 6ο Delphi Economic Forum, το οποίο και φέτος διεξήχθη στο Ζάππειο με ψηφιακή παρακολούθηση.

Για ακόμα μια χρονιά, η Official Digital Partner Generation Υ – International eBusiness Hub έδωσε ηχηρό παρόν στο μεγαλύτερο forum της νοτιοανατολικής Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και που τα τελευταία χρόνια όχι απλά μεταφέρει και σχολιάζει τις παγκόσμιες εξελίξεις της διεθνούς οικονομίας και επιχειρηματικότητας αλλά σε ένα σημαντικό βαθμό τις επηρεάζει. 
 
Έχοντας αναλάβει εξολοκλήρου την ψηφιακή προώθηση και κάλυψη του σημαντικού διεθνούς θεσμού, η Generation επιστράτευσε μία πολυπληθή ομάδα experts του ψηφιακού κλάδου για να υπερκαλύψει τις τεράστιες απαιτήσεις της ποιοτικής και αποτελεσματικής ζωντανής του κάλυψης στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα: Linkedin, Twitter, Facebook, Instagram. 

Η εξειδικευμένη ομάδα της ελληνικής πολυεθνικής eBusiness με περισσότερα από 700 custom εικαστικά που κατέκλυσαν τα Social Media και συγκεκριμένη στρατηγική στόχευσης, έφτασε το επίσημο hashtag #delphiforum στις πρώτες θέσεις των trends μέσα σε τρεις μόλις ώρες από την έναρξη του forum. Συνολικά υπήρξαν περισσότερες από 13.500 αναφορές στον παγκόσμιο ιστοχώρο, αυξημένες κατά 125% σε σχέση με πέρυσι. 

Στον εντυπωσιακό απόηχο του 6ου Delphi Economic Forum, συνέβαλε χωρίς αμφιβολία η συνολική στρατηγική online επικοινωνίας που εφάρμοσε η Generation Y πριν την πραγματοποίηση του event, με δυναμικό Performance marketing που προσέλκυσε περισσότερους από 10.500 συμμετέχοντες, με συνεπές και ουσιαστικό social media content σχετικό με τη θεματολογία των ομιλιών του forum. Επιπλέον, με έρευνα ικανοποίησης των χορηγών και συμμετεχόντων καθώς και συμβουλευτική, με στόχο τη βελτίωση της ίδιας της διοργάνωσης την επόμενη χρονιά, η Generation Y καλύπτει ολιστικά τις ψηφιακές ανάγκες προβολής του φόρουμ.

Τέλος, αξιοσημείωτη υπήρξε για ακόμα μία χρονιά η συμμετοχή του CEO της Generation Y, κ. Αναστάσιου Σπανίδη ως ομιλητή στο forum,  ο οποίος μοιράστηκε με κορυφαίους Έλληνες business leaders τη διορατικότητα και τα πολύτιμα insights του ως έμπιστος σύμβουλος ψηφιακού μετασχηματισμού, κατά τη διάρκεια του section “E-COMMERCE AND THE REAL ECONOMY”, το οποίο διεξήχθη την Παρασκευή 14/5.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στο ίδιο section με τους κκ Άκη Γιούχα, COO της Optima Bank, Σάββα Τορτοπίδη, Chief Digital Officer της Masoutis S.A., Μίκη Παπακυριακού, CEO Asics Greece, Κατερίνα Παπαϊωάννου, Owner & COO της Lapin House SA. Ο κος Σπανίδης έδωσε μάλιστα την είδηση ότι «η Generation Y φέρνει στην Ελλάδα κατ’ αποκλειστικότητα την πιο σύγχρονη μηχανή αναζήτησης και personalization για e-commerce, η οποία δεν είναι άλλη από τη γαλλική Algolia, με την οποία το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα θα μπορεί να διαθέτει προσωποποιημένο περιεχόμενο και εμφάνιση, προσαρμοσμένο σε κάθε επισκέπτη του»!

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ