Ο Κωτσόβολος στο πλευρό των ηλικιωμένων

Ο Κωτσόβολος συνεχίζει τις ενέργειες κοινωνικής προσφοράς στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Με το Βλέμμα στην κοινωνία» που εφαρμόζει από τον Ιούνιο του 2006. Αυτή τη φορά, αποδέκτης της υποστήριξης της εταιρείας Κωτσόβολος ήταν οι «Λέσχες Φιλίας» του Δήμου Αθηναίων που έλαβαν χορηγία αξίας ?10,000 σε ηλεκτρικά είδη.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 21/02, δέκα (10) Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων παρέλαβαν από την εταιρεία Κωτσόβολος εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την λειτουργία τους όπως κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, αποροφητήρες και τηλεοράσεις.

Οι «Λέσχες Φιλίας» είναι ένα μοντέλο επιδοτούμενου καφενείου, δηλαδή χώροι στους οποίους ηλικιωμένα και μοναχικά άτομα χαμηλού εισοδήματος μπορούν να προσέλθουν, να συναναστραφούν με συνομήλικούς τους, να λάβουν υποστήριξη από κοινωνικούς λειτουργούς και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, εκδρομές, εκπαιδευτικούς περιπάτους, καθώς και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους.

Το πρόγραμμα «Με το Βλέμμα στην κοινωνία» στοχεύει στην ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα μέσα από ενέργειες υποστήριξης και χορηγίες. Συγκεκριμένα, ο Κωτσόβολος στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, εκτός από τις Λέσχες Φιλίας, έχει ενισχύσει ως τώρα εκπαιδευτικά ιδρύματα ακριτικών περιοχών, ειδικά σχολεία, φιλανθρωπικά σωματεία και μη κυβερνητικές οργανώσεις χορηγώντας τους εξοπλισμό νέας τεχνολογίας και λευκές συσκευές, διοργανώνοντας εκπαιδευτικά σεμινάρια εξοικείωσης με τη νέα τεχνολογία και προσφέροντας εθελοντική εργασία του προσωπικού των καταστημάτων του Ομίλου.

Οκ. Καράμπελας, Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας Κωτσόβολος, δήλωσε: «Η εταιρεία Κωτσόβολος προσφέρει στις Λέσχες Φιλίας τον απαραίτητο εξοπλισμό υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τρίτη ηλικία και το έργο του Δήμου Αθηναίων. Είναι σημαντικό για την Κωτσόβολος να υποστηρίζει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες σε κάθε ευκαιρία και να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων και στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ