Βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2008 για την ΑΒ

Η ΑΒ τιμήθηκε με το Βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2008 από τον Ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Οργανισμό Εcocity ο οποίος για 4η συνεχόμενη χρονιά θεσμοθέτησε τα βραβεία με σκοπό την υποστήριξη και την ανάδειξη των προσπαθειών και των πρακτικών που στοχεύουν στην προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.


Η ΑΒ κατέθεσε την υποψηφιότητά της και κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία «Χορηγία Περιβαλλοντικού Έργου» για την καμπάνια ανταποδοτικής ενέργειας ανακύκλωσης που έκανε με μότο «για να μην γίνουν τα σκουπίδια η πολιτιστική μας κληρονομιά για τις επόμενες γενιές». Η συγκεκριμένη ενέργεια καλούσε τον κόσμο να ανακυκλώσει τις συσκευασίες του στα συστήματα ανακύκλωσης της ΑΒ και συγκεκριμένα η ΑΒ δώριζε 0,05 ευρώ για κάθε συσκευασία ιδιωτικής ετικέτας και 0,03 ευρώ για κάθε επώνυμη συσκευασία που θα ανακυκλωνόταν από τις 10 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2007. Με το ποσό που συγκεντρώθηκε αγοράστηκε ειδικός εξοπλισμός συνολικής αξίας 36.462 ευρώ για τις δύο Πανεπιστημιακές Παιδιατρικές Κλινικές Πατρών & Ιωαννίνων.


Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί άλλη μία αναγνώριση και επιβράβευση της Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής Ευαισθησίας της ΑΒ στοιχεία που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Εταιρικής της κουλτούρας.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ