Η INTERAMERICAN παρέδωσε το έργο αποκατάστασης στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιγαλείας Ηλείας

Στις 7 Ιουνίου η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του προγράμματός της για την υποστήριξη των πυροπλήκτων Ηλείας που περιλάμβανε και την υποστήριξη έργων στα Σχολεία Νέας Φιγαλείας και Λεπρεού, παρέδωσε στην τοπική αυτοδιοίκηση το έργο αποκατάστασης φθορών στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Νέας Φιγαλείας.


Κατά το τυπικό της παράδοσης του έργου, ο δήμαρχος Ν. Φιγαλείας κ. Ιωάννης Πιπιλής ευχαρίστησε την INTERAMERICAN για την παρέμβασή της, καθώς και την ανάδοχο ΜΚΟ ECOCITY, τονίζοντας ότι: «Έχουμε μπροστά μας μακρύ και δύσκολο δρόμο και προσφορές σαν αυτή, μας γεμίζουν αισιοδοξία για τη συνέχεια. Το έργο έλυσε λειτουργικά προβλήματα του Σχολείου».


Εκ μέρους της INTERAMERICAN παρευρέθηκε ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιάννης Ρούντος, ο οποίος αναφέρθηκε στον κοινωνικό προσανατολισμό της εταιρείας και στις ενέργειες υποστήριξης των πυροπλήκτων που έχουν αναπτυχθεί από πέρυσι. Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη είναι και αντιδιαβρωτικό έργο εδάφους στο Σχολείο του γειτονικού χωριού Λεπρεό, που επίσης υποστηρίζει η INTERAMERICAN με τη συνεργασία του ECOCITY.


Εν τω μεταξύ, ο σεισμός που έπληξε την Ηλεία κινητοποίησε για μια ακόμη φορά την INTERAMERICAN, η οποία διέθεσε ασθενοφόρο αυτοκίνητο στην υπηρεσία του Ερυθρού Σταυρού για την μεταφορά τραυματισθέντων ατόμων σε νοσοκομεία.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ