Η INTERAMERICAN χορηγός ασφάλισης της Ελληνικής ομάδας αστέγων

Την Ελληνική Συμμετοχή στο 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Αστέγων, που οργανώνει το περιοδικό «ΓΑΛΕΡΑ», υποστηρίζει για δεύτερη χρονιά ως χορηγός ασφάλισης η INTERAMERICAN. Οι αθλητές της Ελληνικής Ομάδας Αστέγων θα βρεθούν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας από την 1η έως την 7η Δεκεμβρίου, για να «βάλουν γκολ στη φτώχεια»  και να κερδίσουν τον αγώνα της αξιοπρεπούς ζωής.

Η ασφάλιση που παρέχει χορηγικά η εταιρεία περιλαμβάνει καλύψεις Ατυχημάτων και Υγείας στα μέλη της ομάδας, τόσο για το διάστημα της προετοιμασίας και των προπονήσεων όσο και για τους αγώνες της τελικής φάσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Ακόμα, η INTERAMERICAN θα χορηγήσει την ταξιδιωτική ασφάλιση στην αποστολή.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων θεσμοθετήθηκε με πρωτοβουλία του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου και είναι ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά street – soccer, με ευρύτατη διεθνή αναγνώριση και απήχηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι στη Στοκχόλμη συμμετείχαν 48 χώρες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες και άνδρες, ηλικίας πάνω από 16 ετών, οι οποίοι είναι άστεγοι, πρόσφυγες και άνθρωποι που ήταν εξαρτημένοι από ψυχοτρόπες ουσίες και διεκδικούν και πάλι το δικαίωμα της επανένταξης στην κοινωνία.

Η εν λόγω πρωτοβουλία της INTERAMERICAN εγγράφεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» και δηλώνει την ευαισθητοποίηση της εταιρείας απέναντι στις ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ