Η Coca-Cola μας προσκαλεί να «μοιραστούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων»

Μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αγάπης, στέλνει η Coca-Cola και υποστηρίζει τους σκοπούς τριών ιδρυμάτων της Αττικής, που φιλοξενούν παιδιά, που μεγαλώνουν χωρίς οικογένεια


Τρεις μοναδικές χριστουγεννιάτικες γιορτές, διοργάνωσε η Coca-Cola, στις 7, 10 και 11 Δεκεμβρίου, σε τρία ιδρύματα της Αττικής, που φιλοξενούν πάνω από τριακόσια παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία μεγαλώνουν χωρίς οικογένεια. Στα Παιδικά Χωριά SOS, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και το Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής, η Coca-Cola, με την εθελοντική συμμετοχή πολλών εργαζόμενων της εταιρείας, έστησε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, παιχνίδια, και τραγούδια από το Γιώργο Λιανό, που ένωσε τη φωνή του με τις φωνές όλων των παιδιών.


Στις εκδηλώσεις, κυριάρχησε η εορταστική ατμόσφαιρα, αλλά και η γεύση του χριστουγεννιάτικου γεύματος, που πρόσφερε η Coca-Cola, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους, στο «τραπέζι της χαράς», που επιμελήθηκε η γνωστή σεφ, Νίκη Μερκούρη. Οι γιορτές κορυφώθηκαν με την παρουσία του ?γιου Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.


Παράλληλα με τη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, η Coca-Cola, προχώρησε και στην οικονομική υποστήριξη των τριών ιδρυμάτων, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό και την αναγνώριση της εταιρείας στο σημαντικό έργο που επιτελούν, προσφέροντας στα παιδιά στέγη και οικογενειακή φροντίδα.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ