Η INTERAMERICAN υποστήριξε εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ στο Ζάππειο

Η ΕΛΕΠΑΠ, με τη χορηγική συνδρομή της INTERAMERICAN, διοργάνωσε μια ξεχωριστή ημέρα για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους την Κυριακή, 10 Μαΐου (Γιορτή της Μητέρας) στο Ζάππειο με τίτλο «Παίξε και μάθε,,, στο Ζάππειο μια μέρα». Η εκδήλωση περιλάμβανε ποικίλες δραστηριότητες σχετικές με την υγεία, την ασφάλεια, το περιβάλλον, αλλά και την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων.

Η INTERAMERICAN ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα συμπαράστασης της ΕΛΕΠΑΠ και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του σχετικού προγράμματός της «Πράξεις Ζωής» υποστήριξε την εκδήλωση με τη συμμετοχή και χορηγία της Οδικής και Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας του Ομίλου. Συγχορηγός της δράσης ήταν η Δ. Αθηναίος Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις Α.Ε.

Τα παιδιά που βρέθηκαν στο Ζάππειο, είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν το παιχνίδι με τις γνώσεις για το περιβάλλον, για την υγεία και την ασφάλεια, για τη ζωγραφική, για τα παραμύθια. Πιο συγκεκριμένα:

  • Πρώτες Βοήθειες: Γιατροί και νοσοκόμοι μίλησαν στα παιδιά για τα βασικά στις πρώτες βοήθειες.
  • Ασφάλεια: Τα παιδιά συνάντησαν πυροσβέστες και αστυνομικούς και έμαθαν για την δουλειά τους.
  • Περιβάλλον: Φύτεψαν λουλούδια στον κήπο του Ζαππείου, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου γεωπόνου του Ζαππείου. Έμαθαν τι είναι βιολογική καλλιέργεια και έφτιαξαν οργανικό λίπασμα από τα φύλλα.
  • Ζωγραφική: Ζωγράφισαν σε μεγάλα τελάρα, με την καθοδήγηση γνωστών ζωγράφων όπως οι Φασιανός, Χαδούλης, Lambert, Σάμιος, Χάρος, Πανιάρας, Πατσόπουλος, Ξιφαρά, Δασκαλάκης.
  • Ψυχαγωγία: Διασκέδασαν με φουσκωτά παλάτια, τραμπολίνο, ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς και παρακολούθησαν παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον Πάνο Καπετανίδη.

Η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων τράβηξαν τα οχήματα της Οδικής και Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της INTERAMERICAN και των ανθρώπων της, που πρόθυμα έδιναν εξηγήσεις για τις σχετικές υπηρεσίες της Εταιρείας. Μάλιστα χρειάστηκε η παροχή οδικής βοήθειας από όχημα της INTERAMERICAN στο τρενάκι του Δήμου Αθηναίων για να μπορέσει να ολοκληρώσει την βόλτα των παιδιών και των γονέων τους.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ